Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες της γυναίκας που εξαπατούσε πολίτες


Μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στην δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες της 57χρονης γυναίκας, η οποία κατηγορείται ότι εξαπατούσε συστηματικά πολίτες. 

Η γυναίκα, που συνελήφθη στην Γλυφάδα, επικαλούνταν… γνωριμίες και υποσχόταν υψηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας σε Πρεσβείες ξένων χωρών!
Αλλά και σε πολυεθνικές επιχειρήσεις και αεροπορικές εταιρίες, αποκομίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η γυναίκα που συνελήφθη στην Γλυφάδα

Η γυναίκα συνελήφθη την 6 Ιουνίου 2018, στην περιοχή της Γλυφάδας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Συγκεκριμένα πρόκειται για την (επ) ΚΟΥΒΑΡΗ (ον) Άννα του Παναγιώτη και της Αλεξάνδρας, γεννηθείσα την 6-10-1961 στον Πειραιά.
Δείτε τις φωτογραφίες της, που έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. Γλυφάδα Γλυφάδα

Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι

Η γυναίκα έπεσε στα χέρια των αστυνομικών μετά από καταγγελία μιας γυναίκας. Η απάτη ξεσκεπάστηκε και οι αστυνομικοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν άκουσαν τα θύματά της να εξιστορούν τι είχε συμβεί.
Η γυναίκα πλησίασε πριν ενάμισι χρόνο έναν εργαζόμενο σε σούπερ μάρκετ. Τον έπεισε ότι μπορεί να του βρει καλύτερη δουλειά. Του είπε μάλιστα ότι έχει “άκρες” στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα και πως θα μπορούσε να του εξασφαλίσει πολύ μεγάλο εισόδημα.
Άγνωστο πως ο άνθρωπος πείστηκε ότι θα γινόταν διευθυντής τμήματος της πρεσβείας και μάλιστα με εισόδημα περί τις 60.000 ευρώ τον μήνα!
Η 57χρονη του ζήτησε αρχικά 1.500 ευρώ για τα… διαδικαστικά και στη συνέχεια τον έπεισε να την δώσει 10.000 ευρώ για να τον εντάξει στο επενδυτικό πρόγραμμα της πρεσβείας!
Μάλιστα όταν είδε ότι ο υπάλληλος του σούπερ μάρκετ είχε πεισθεί πλήρως τον συμβούλευσε να διαδώσει την ευκαιρία και σε άλλους.
Ο άνδρας είπε το… μυστικό σε φίλους και συγγενείς του και έτσι η… πελατεία της 57χρονης αυξήθηκε.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 11-8-2018, αποσκοπεί προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και στη διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9690800 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom