Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Χανιά: Κατάρες και βρισιές στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του κτηνοτρόφου - Στον ανακριτή τα αδέλφια (φωτο & βίντεο)


Όλες οι εξελίξεις στο θρίλερ των Σφακίων μετά την ανεύρεση του πτώματος του κτηνοτρόφου Παντελή Δουρδουντάκη.

Παρουσία ισχυρής δύναμης οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή Χανίων τα δύο
αδέρφια (44 και 39 χρόνων) που κατηγορούνται για την δολοφονία του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη.

Με φωνές, βρισιές και πολλή μεγάλη ένταση οδηγήθηκαν στον ανακριτή τα δύο αδέρφια από τα Σφακιά για να απολογηθούν για τη δολοφονία του Παντελή Δουρουντάκη.
Στα Δικαστήρια Χανίων όπου υπάρχει από την πρώτη στιγμή ισχυρή αστυνομική δύναμη,  βρέθηκαν μέλη της οικογένειας του άτυχου 70χρονου αλλά και μέλη της οικογένειας των δύο συλληφθέντων, ενώ δεν άργησαν να “ανέβουν οι τόνοι” και από τις δύο πλευρές.

Κατάρες και βρισιές

Στο δικαστικό μέγαρο βρέθηκαν τόσο η σύζυγος όσο και η κόρη του άτυχου κτηνοτρόφου που μόλις είδαν τους δύο κατηγορούμενους άρχισαν να ρίχνουν κατάρες σε βάρος τους και να φωνάζουν. Μάλιστα, επιχείρησαν και να τους επιτεθούν ωστόσο με την επέμβαση των αστυνομικών ηρέμησαν τα πνεύματα.
Αυτήν την ώρα τα δύο αδέρφια απολογούνται στον ανακριτή ενώ αμέσως μετά οι δικαστικές αρχές θα αποφασίσουν αν κρίνονται προφυλακιστέοι ή όχι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς μετά από πολύμηνη έρευνα με τις αρχές να τους θεωρούν τους βασικούς υπόπτους για την δολοφονία του ηλικιωμένου κτηνοτρόφου με τον οποίον ήταν συγχωριανοί και είχαν αρκετές διαφορές.
Οι δύο άνδρες φέρουν ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά και για περιύβριση θανόντος ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως οι ίδιοι αρνούνται την κατηγορία και την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Παντελής Δουρουντάκης: Τον σκέπασαν με χαλίκια

Το πτώμα όπως και το αυτοκίνητο με το οποίο είχε φύγει το απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαρτίου, βρέθηκαν σε περιοχή του Αλικιανού στα Χανιά.
Όπως γράφει το flashnews, το πτώμα όπως και το αυτοκίνητο του 70χρονου, βρέθηκαν σκεπασμένα απο χαλίκια και χώμα σε χωράφι στον Αλικιανό στο οποίο ο ιδιοκτήτης του εκτελούσε εργασίες διαμόρφωσης..
Το αυτοκίνητο το είχαν ρίξει σε έναν λάκκο και το κάλυψαν ενώ σε κοντινό σημείο είχαν καλύψει και την σορό του 70χρονου.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μετά την δολοφονία του 70χρονου, οι δράστες μετέφεραν το αυτοκίνητο με τον νεκρό σε νταλίκα και στην συνέχεια τον πήγαν στην περιοχή του Αλικιανού, όπου και τον έθαψαν προκειμένου να μην βρεθεί κάποιο ίχνος στην διάρκεια των ερευνών. 
Πάντως πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης του χώρου δεν εμπλέκεται στην υπόθεση και η επιχείρηση έγινε εν αγνοία του από τους δράστες, οι οποίοι φαίνεται πως γνώριζαν την περιοχή και είχαν σχεδιάσει την πράξη τους.
Μάλιστα στην διάρκεια των αστυνομικών ερευνών για την εξιχνίαση της υπόθεσης, η νταλίκα είχε οδηγηθει στο χώρο του πρώην Αστυνομικού Τμήματος Σούδας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα δύο αδέλφια που έχουν συλληφθεί. 44 και 39 ετών, ομολόγησαν την πράξη τους και το πρωί οδηγούνται στον Ανακριτή για την απολογία τους.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα και το αυτοκίνητο


«Έσπασε» ο ένας αδελφός

Όπως αναφέρει το cretalive, οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι ήταν που υπέδειξαν το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του άτυχου Παντελή Δουρουντάκη καθώς και το αυτοκίνητό του, ενώ ανατριχίλα προκάλεσε η διαπίστωση ότι ο 70χρονος και το όχημα βρέθηκαν θαμμένοι στο ίδιο σημείο όπου είχε ψάξει η Αστυνομία, από την πρώτη ημέρα της εξαφάνισης.
Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν στην περιοχή του Αλικιανού, σε απόσταση μόλις ενός μέτρου από το σημείο όπου είχαν σκάψει, καθώς από την αρχή φαίνεται πως υπήρχε συγκεκριμένη πληροφορία στις Αρχές.
Σύμφωνα με νομικούς κύκλους έχει ομολογήσει ο ένας από τους δύο αδερφούς, υποδεικνύοντας το σημείο ενόψει και των σημερινών απολογιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom