Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Μεγάλη απάτη από Έλληνες ευρωβουλευτές

Στα δίχτυα των Αδιάφθορων της Ε Ε (OLAF), οι προνομιούχοι εθνοπατέρες των Βρυξελλών

ΑΠΑΤΑΣΤΕ οικτρά αν νομίζετε ότι οι Έλληνες Ευρωβουλευτές που έχουν εξελιχθεί σε κάστα προνομιούχων στις Βρυξέλλες παλεύουν για τα συμφέροντα του λαού και του έθνους.

Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ανάγει την απάτη σε δόγμα και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα αυξήσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Στην κατεύθυνση αυτή προσλαμβάνουν επιστημονικούς και άλλους συνεργάτες οι οποίοι πληρώνονται από τα ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με μισθούς πριγκιπικούς που φτάνουν μέχρι επτά χιλιάδες ευρώ το μήνα.

Βέβαια το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που εισπράττουν οι συνεργάτες επιστρέφει κατάμαυρο στους εντιμότατους ευρωβουλευτές.

Για να συνεχίσουν τη φαύλη παράδοση του ελληνικού πολιτικού συστήματος βρήκαν και ένα άλλο κόλπο. Για να μην τους κράξουν ανταλλάσσουν συγγενείς διορίζοντας ο ένας τους συγγενείς του άλλου.

Βέβαια τα κόλπα των ευρωβουλευτών τα οποία γνωρίζουν οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ δεν είναι καινούργια. Μόνο που τώρα άρχισε να ερευνά το σκάνδαλο η υπηρεσία καταπολέμησης διαφθοράς η περιβόητη OLAF.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας η έρευνα άρχισε όταν μια επιστημονική συνεργάτης Έλληνα ευρωβουλευτή αντί για επτά χιλιάδες ευρώ που εισέπραττε το μήνα δήλωνε στην εφορία τα τρία.

Γιατί, τα υπόλοιπα τέσσερα επέστρεφαν, μαύρα, στις τσέπες του αχόρταγου ευρωβουλευτή, ο οποίος τώρα κινδυνεύει να παραπεμφθεί ο ίδιος για κατάχρηση δημοσίου χρήματος, αλλά να συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές, αφού σχεδόν όλοι κάνουν το ίδιο κόλπο για να αυξάνουν τα εισοδήματά τους…

Όπως καταλαβαίνετε η ιδιότητα του ευρωβουλευτή προσφέρεται για μεγάλες αρπαχτές νόμιμες και ημιπαράνομες.

Γι’ αυτό γίνεται συνωστισμός και όλοι επιδιώκουν να εκλεγούν στο αξίωμα για να κάνουν εκτός από δωρεάν διακοπές στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο και μεγάλη μπάζα λύνοντας το οικονομικό τους πρόβλημα για ολόκληρη ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δυο ευρωβουλευτές που είχαν ανταλλάξει πριν από δύο χρόνια συγγενείς για τις θέσεις των συνεργατών είχαν πιαστεί στα χέρια για… οικονομικές διαφορές.

Το παρήγορο στην όλη υπόθεση είναι ότι η ΟLΑF έχει αποκτήσει τεχνογνωσία και είναι ζήτημα χρόνου να αποκαλυφθούν οι απάτες των Ελλήνων ευρωβουλευτών.
http://www.kontranews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom