Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά «πνίγει» το Λονδίνο! (φωτο & βίντεο)


Συναγερμός έχει σημάνει στην "καρδιά" του Λονδίνου με αφορμή μια μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει κοντά στο Hyde Park - Οι πρώτες εικόνες είναι συγκλονιστικές! Πυκνοί, μαύροι καπνοί υψώνονται στον ουρανό
της βρετανικής πρωτεύουσας - Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στο πεντάστερο ξενοδοχείο Mandarin Oriental - Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο

Σε «κόκκινο συναγερμό» βρίσκονται οι βρετανικές Αρχές, καθώς μια μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο Λονδίνο. Οι πρώτες πληροφορίες από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Mandarin Oriental.
Το Λονδίνο έχει καλυφθεί από πυκνά, μαύρα σύννεφα καπνού. Η φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή του Νάιτσμπριντζ, ενώ επί τόπου έχουν σπεύσει τουλάχιστον 97 πυροσβέστες με 15 οχήματα.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για τυχόν εγκλωβισμένους ή θύματα. Επίσης δεν προκύπτουν ακόμη πληροφορίες σχετικά με τα αίτια της φωτιάς, η οποία ξυπνά μνήμες από την τραγωδία στον πύργο Γκρένφελ στη βρετανική πρωτεύουσα.

Δείτε τις πρώτες -συγκλονιστικές- εικόνες από την φωτιά στο Λονδίνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom