Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Θεσπρωτία: 61χρονος βρέθηκε νεκρός μετά από τσακωμό με συγγενή του για κτηματικές διαφορές

Παραδώθηκε στην αστυνομία ο 42χρονος συγγενής

Νεκρός εντοπίστηκε στο Ράγιο Θεσπρωτίας, 61χρονος Έλληνας,μέσα στο χωράφι του.Επί τόπου βρίσκονται άντρες της ασφάλειας Ηγουμενίτσας καθώς και συνεργείο της σήμανσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 61χρονος είχε διαπληκτιστεί νωρίτερα με 42χρονο συγγενή του, για κτηματικές διαφορές και δύο ώρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρός.

Από την ασφάλεια Ηγουμενίτσας εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα,με το πιθανότερο σενάριο να κάνει λόγο για θάνατο από ξυλοδαρμό!!!

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου, αναμένεται να ρίξει η Ιατροδικαστική εξέταση.Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε με νέα μας ανάρτηση.

Παραδώθηκε στην αστυνομία ο 42χρονος συγγενής

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, παραδόθηκε πριν λίγο ο 42χρονος που διαπληκτίστηκε με τον 61χρονο ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο κτήμα του στο Ράι Θεσπρωτίας.

Ο 42χρονος έχει παραδεχθεί πως διαπληκτίστηκε με τον 61χρονο, με τον οποίο είναι συγγενείς και φαίνεται πως είχαν κτηματικές διαφορές.

Στο σημείο βρίσκονται ακόμα άντρες της σήμανσης, εν αναμονή του ιατροδικαστή για την νεκροψία, ενώ ο 42χρονος ανακρίνεται από τους άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας.

https://epirusgate.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom