Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Άλυτος «γρίφος» η εξαφάνιση της 61χρονης τουρίστριας στην Πάρo (φωτο)


Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης από την Αλυκή της Πάρου, 61χρονης γυναίκας Τσεχικής καταγωγής που αγνοείται εδώ και τρεις ημέρες.


Η μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών του νησιού και η εξονυχιστική αναζήτηση της γυναίκας σε στεριά και θάλασσα στην ευρύτερη περιοχή της Αλυκής αλλά και σε άλλα σημεία της Πάρου με τη συνδρομή και πτητικών μέσων, δεν έχει φέρει μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Η γυναίκα συνεχίζει να παραμένει άφαντη για τρίτη ημέρα παρά την εκτεταμένη επιχείρηση που έχει στηθεί από το απόγευμα της Παρασκευής 8 Ιουλίου με τη συνδρομή όλων των διαθέσιμων μέσων που υπάρχουν στο νησί για τον εντοπισμό της. Κανένα ίχνος ζωής δεν έχει βρεθεί μέχρι αυτή την ώρα και η μυστηριώδης εξαφάνιση παραμένει άλυτο «αίνιγμα».

Καθώς δεν υπάρχουν μαρτυρίες στο νησί ότι η γυναίκα εθεάθη κάπου στο διάστημα της εξαφάνισής της, η υπόθεση προκαλεί προβληματισμό στις Αρχές που συνεχίζουν να την αναζητούν σε όλα τα πιθανά και απίθανα σημεία του νησιού.

Η αγνοούμενη τουρίστρια,η οποία πάσχει από άνοια,έφθασε στην Πάρο αεροπορικώς το πρωί της Παρασκευής 8 Ιουνίου με την απευθείας πτήση από την Πράγα της Τσεχίας προς το νησί και κατέλυσε μαζί το σύζυγό της σε ξενοδοχείο της Αλυκής χάθηκε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής που έγινε γνωστή η εξαφάνισή της μέχρι τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες, στήθηκε μια ευρεία επιχείρηση αναζήτησης της γυναίκας στην Αλυκή, περιοχή από την οποία εξαφανίστηκε.

Σκάφος και άνδρες του λιμενικού, της αστυνομίας και μέλη της Ε.Ο.Δ. «χτένιζαν» επί ώρες στεριά και θάλασσα από το απόγευμα της Παρασκευής έως τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, προσπαθώντας να εντοπίσουν ένα ίχνος της γυναίκας αλλά δυστυχώς οι έρευνες απέβησαν άκαρπες.

Το πρωί του Σαββάτου, με το φως της ημέρας, οι έρευνες συνεχίστηκαν αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Η αγνοούμενη πάσχει από άνοια γεγονός που θέτει τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η γυναίκα έχει ανάστημα 1.65 – 1.70, καστανά κοντά μαλλιά και όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαγιό με παρεό και άσπρο καπέλο που έγραφε «Σαντορίνη».

Οι ενδελεχείς έρευνες για τον εντοπισμό της εξακολουθούν να συνεχίζονται και σήμερα Κυριακή 10 Ιουνίου.

Η συγκεκριμένη υπόθεση εξαφάνισης, αποτελεί ανεπίλυτο «γρίφο» καθώς μοιάζει σαν να άνοιξε η γη και να «κατάπιε» την τουρίστρια κανένα σημάδι της οποίας δεν έχει κατορθωθεί να ανιχνευθεί, παρά τις αγωνιώδεις έρευνες αναζήτησης κατά τις τρεις τελευταίες ημέρες…
https://parianostypos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom