Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Χαμός στον ΑΝΤ1 για την… «Ψαροκώσταινα»! - Τσακωμός με Κούλογλου, πέταξε το μικρόφωνο ο Κικίλιας (βίντεο)


Μια ατάκα από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου περί "ιδεολογίας Ψαροκώσταινας" προκάλεσε την… έκρηξη on air από τον τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ. Ο Βασίλης Κικίλιας τον κάλεσε να το πάρει πίσω και όταν δεν το έκανε, πέταξε το μικρόφωνο κι έφυγε!

Όλα έγιναν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα. Μεταξύ άλλων, καλεσμένοι ο Στέλιος Κούλογλου, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Γιάννης Κουτσούκος από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και ο Κωνσταντίνος Κατσίκης από τους ΑΝΕΛ.
Η φράση που έβαλε φωτιά στο πάνελ ήταν η εξής: «Το θέμα είναι ότι πρέπει να ξεπεράσουμε αυτή την ιδεολογία ότι βράζουμε στο ζούμι μας. Και αυτή την ιδεολογία της Ψαροκώσταινας, ότι καλά τα Σπόπια θα μας πάρουν τη Θεσσαλονίκη», είπε ο Στέλιος Κούλογλου.

Κικίλιας μαινόμενος

Την ώρα που ο Στέλιος Κούλογλου εγκαλούσε τον Γιάννη Κουτσούκο για τη στάση του ΠΑΣΟΚ, παρά το γεγονός πως σύσσωμη η σοσιαλιστική ηγεσία έχει αναγνωρίσει τη συμφωνία, ο Βασίλης Κικίλιας παρενέβη.
Όπως είπε, του είχαν στείλει μηνύματα για την ατάκα του Στέλιου Κούλογλου. «Επειδή μου στέλνουν μηνύματα, είπατε την Ελλάδα Ψαροκώσταινα;», είπε στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Είπα για την ιδεολογία της Ψαροκώσταινας» του απάντησε εκείνος. Κικίλιας Κούλογλου Ψαροκώσταινα
«Θέλετε να το πάρετε πίσω;» συνέχισε ο Βασίλης Κικίλιας. «Όχι, η Ιδεολογία της Ψαροκώσταινας είναι βιβλίο» συνέχισε ο Στ. Κούλογλου. «Κύριε Παπαδάκη, αν ο κ. Κούλογλου δεν πάρει πίσω ότι είπε την Ελλάδα Ψαροκώσταινα, εγώ αποχωρώ. Την Ελλάδα Ψαροκώσταινα; Αυτά έχουν να μπουν οι Έλληνες ευρωβουλευτές; Εκεί έχετε φτάσει; Θα το πάρετε πίσω; Θα πάρετε πίσω ότι είπατε την Ελλάδα Ψαροκώσταινα; Αυτό είναι η Ελλάδα για έναν Έλληνα ευρωβουλευτή; Αλήθεια μου λέτε;» επέμεινε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ.
Αλλά ο Στέλιος Κούλογλου ήταν ανένδοτος. «Προφανώς ούτε αυτοί που σας γράφουν τα μηνύματα ούτε εσείς έχετε διαβάσει ένα βιβλίο ιστορίας. Διότι θα ξέρατε ότι η ιδεολογία της Ψαροκώσταινας είναι ένα θέμα που συζητιέται συνέχεια στην ελληνική ιστορία».
Πριν καν τελειώσει την απάντησή του, όμως, ο Βασίλης Κικίλιας πέταξε το μικρόφωνό του και αποχώρησε από την εκπομπή.
Δείτε όλα όσα έγιναν

https://www.newsit.gr/

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Για τη χωματερη ειναι και οι δυο Καλυτερα θαταν να μην το καναμε
θεμα Αλλα... Ο μεν Κουλογλου αποκαλει την Ελλαδα Ψωροκωσταινα σαν ``αριστερος``ο δε Κικιλιας δεν αποδεχεται το χαρακτηρισμο ψωροκωσταινα τη στιγμη που αν γινει αποδεκτος αυτος ο ορος η ΝΔ φερει τα μεγιστα των ευθυνων

Read more: Go to TOP and Bottom