Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Δ. Τσακνής σε Ραχήλ Μακρή: «Σκάσε,βγάλε το σκασμό επιτέλους» - Ξεκατίνιασμα στα αποκαλυπτήρια του μνημείου για το "μαύρο" στη ΕΡΤ (φωτο & βίντεο)

Η αποθέωση του ήθους και του πολιτισμού

«Θα βγάλετε το σκασμό επιτέλους; Βγάλτε το σκασμό. Σκάσε, σκάσε!» φώναζε ο Τσακνής - Πάντα επεισοδιακή η παρουσία Μακρή στην ΕΡΤ, αν θυμηθεί κανείς και το σκαρφάλωμα στα κάγκελα...

Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου «Μνήμες και χρέος» κατά του «μαύρου» στην ΕΡΤ πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας, έξω από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.  

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, στελέχη της διοίκησης της ΕΡΤ, εργαζόμενοι καθώς και μέλη της Λαϊκής Ενότητας και η Ραχήλ Μακρή.



Τα πνεύματα οξύνθηκαν, τόσο όταν προσπάθησε να μιλήσει ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, όσο και κατά την διάρκεια της ομιλίας του  προέδρου της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή. 

Τον πρόεδρο της ΕΡΤ διέκοψε η Ραχήλ Μακρή, φωνάζοντας παρατεταμένα: «είστε άνανδροι και ξετσίπωτοι που δεν δίνετε το λόγο σε αυτούς που αγωνίστηκαν για την ΕΡΤ». 



Μη αφήνοντάς τον να ολοκληρώσει ο κ. Τσακνής, φανερά εκνευρισμένος είπε στην Ραχήλ Μακρή: «Θα βγάλετε το σκασμό επιτέλους, βγάλτε το σκασμό. Σκάσε, σκάσε».

Η πρώην βουλευτής Κοζάνης είχε πρωτοστατήσει στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΕΡΤ το 2013. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα με την κυρία Μακρή επάνω στην καγκελόπορτα του ραδιομεγάρου. 



Το μνημείο που έστησαν στην ΕΡΤ 






http://www.protothema.gr/

Ως συνήθως η Κυρία (με Κ κεφαλαίο) Ραχήλ Μακρή έκανε και τι δική της ανάρτηση με σχετικό σχολιασμό του επεισοδίου


Ραχήλ Μακρή μαζί με Avgi Voutsina και 5 ακόμη στην τοποθεσία ΕΡΤ Α.Ε..
Θαυμάστε τον κ. Τσακνή, τον διορισμένο και πληρωμένο με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, αντιπρόεδρο της #ΕΡΤ, πως φέρεται όταν ακούει την αλήθεια, για την κατάντια της τηλεόρασης εργαλείου προπαγάνδας της καθεστωτικής κυβέρνησης #ΣΥΡΙΖΑ - #ΑΝΕΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom