Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Τα γενέθλια του Τσίπρα,ο Κυριάκος και στη μέση ο Αρκάς


Ο αρχηγός της ΝΔ είπε αστειευόμενος ότι θα κάνει δώρο στον πρωθυπουργό γελοιογραφία του Αρκά και το πρωθυπουργικό γραφείο του απάντησε με non paper.

Οταν το πολιτικό θερμόμετρο είναι στα ύψη ακόμα και ένα ευχάριστο γεγονός, όπως πχ τα σημερινά γενέθλια του Αλέξη Τσίπρα (κλείνει τα 43 του χρόνια), μπορούν να αποτελέσουν αφορμή για κόντρα.

Η αρχή έγινε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ και τον Αρη Πορτοσάλτε, ευχήθηκε χρόνια πολλά στον πρωθυπουργό και μάλιστα... αποκάλυψε τι δώρο «σκέφτεται» να του κάνει. Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης σκέφτεται να στείλει στον πρωθυπουργό για δώρο μια κορνίζα με τη γελοιογραφία του Αρκά που, όπως σημείωσε, γράφει: «είμαι ψεύτης αλλά ορκίζομαι ότι δεν είμαι κλέφτης, με πιστεύετε;». 



Η αναφορά έγινε σε σχέση με τα όσα είπε πρόσφατα ο πρωθυπουργός στη βρετανική εφημερίδα Guardian«Αν βγεις στο δρόμο και ρωτήσεις για την κυβέρνηση, πολλοί θα πουν "ψεύτες", αλλά κανένας δεν θα πει ότι είμαστε διεφθαρμένοι ή άτιμοι», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας στη συνέντευξή του. 


Η γελοιογραφία του Αρκά: 


Το Μέγαρο Μαξίμου σήκωσε το γάντι και λίγη ώρα μετά εξέδωσε non paper, απαντώντας στον κ. Μητσοτάκη και την επιλογή δώρου: «Ο κ. Μητσοτάκης έχει την κατανόηση και την συμπαράστασή μας για την επιλογή του να πει τον πόνο του στον κ. Πορτοσάλτε. Μπορούμε να του προτείνουμε και αστυνομικά μυθιστορήματα για την παραλία. Μπορεί να του φανούν πιο χρήσιμα από τον Αρκά».
http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom