Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Λάρισα: Ολονύχτιες έρευνες για τον εντοπισμό μικρού αεροσκάφους με δύο επιβαίνοντες


Θρίλερ με υπερελαφρύ αεροσκάφος τύπου TL 20 της αερολέσχης Λάρισας που αγνοείται από αργά το απόγευμα της Τετάρτης, στην περιοχή των Δένδρων της επαρχίας Τυρνάβου.

Στις αρχές της Λάρισας έχει σημάνει συναγερμός και έρευνες στην περιοχή πραγματοποιούν η αστυνομία, η πυροσβεστική με 18 πυροσβέστες και 8 οχήματα, το ΕΚΑΒ και δύο Apache - τα οποία ήταν στην περιοχή - ενώ τις κύριες έρευνες τις διεξάγει ένα Aegean Hawk του Πολεμικού Ναυτικού.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν,σύμφωνα με τις πληροφορίες,δύο άτομα, τα οποία καλούν στο κινητό τους αλλά δεν παίρνουν απάντηση.Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ένας είναι εν ενεργεία πιλότος της πολεμικής αεροπορίας,επισμηναγός,ο οποίος ανήκει στην 120 ΠΕΑ της Καλαμάτας.
Όλες οι πληροφορίες συντείνουν στην πτώση του μικρού αεροσκάφους, καθώς ενεργοποιήθηκε το σύστημα beacon, το οποίο εκπέμπει σε περίπτωση πρόσκρουσης ή συντριβής.

Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/07/26/sta-platanoulia-telefteo-stigma-tou-aeroskafous-eki-epikentrononte-erevnes/

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι έρευνες έχουν επεκταθεί στην ευρύτερη περιοχή των Δένδρων, Πλατανουλίων, φτάνοντας ως και τον Τύρναβο.

Ήδη τα οχήματα των ερευνών χτενίζουν κάθε σπιθαμή της περιοχής, χρησιμοποιώντας μεγάλους προβολείς, ενώ έχουν και την βοήθεια των ελικοπτέρων.

από onlarissa larissanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom