Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο ανδρών: LIVE Ελλάδα - Σερβία για το χάλκινο μετάλλιο


Στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πόλο ανδρών,που διεξάγεται στη Βουδαπέστη,η Εθνική Ελλάδος θα αγωνιστεί σήμερα το απόγευμα στις 16:00 στον μικρό τελικό της διοργάνωσης με αντίπαλο τη Σερβία για το χάλκινο μετάλλιο.

Οι πολίστες μας στον ημιτελικό αντιμετώπισαν την διοργανώτρια χώρα Ουγγαρία από την οποία ηττήθηκαν με 7-5,έτσι θα παλέψουν σε λίγο για το χάλκινο μετάλλιο,ενώ η πορεία τους θεωρείται έτσι κι αλλιώς επιτυχημένη αφού βρίσκονται στην τετράδα του Παγκόσμιου Πόλο.

Την αποστολή της Εθνικής μας αποτελούν οι:Θόδωρος Βλάχος(προπονητής), Κώστας Φλέγκας, Μανώλης Ζερδεβάς (τερματοφύλακες), Γιάννης Φουντούλης, Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Μουρίκης, Αλέξανδρος Γούνας, Χριστόδουλος Κολόμβος, Άγγελος Βλαχόπουλος, Κυριάκος Ποντικέας, Κώστας Γεννηδουνιάς, Γιώργος Δερβίσης, Μάριος Καπότσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου αποτελεί ένα από τα καλύτερα σύνολα στην ιστορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης και αυτό φάνηκε σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε στην Ουγγαρία.

Πρόκειται για μία ομάδα που θα μπορούσε να είχε προκριθεί -πρώτη φορά- στον τελικό της διοργάνωσης, εάν δεν υπήρχε δυστοκία στην επίθεση στον ημιτελικό με την «οικοδέσποινα», έναν ημιτελικό που άρχισε με τις καλύτερες προοπτικές για τους Ελληνες,αλλά "κόλλησαν" επιθετικά στο τρίτο και τέταρτο οκτάλεπτο,αφού τόσο ο Ούγγρος τερματοφύλακας Νάγκι,όσο και τα δοκάρια του στέρησαν πολλά γκολ στους διεθνείς μας.

Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών θα αγωνιστεί για δωδέκατη φορά σε μικρό τελικό μιας διεθνούς διοργάνωσης σήμερα στο κολυμβητήριο «Αλφρεντ Χάγιος», στο νησάκι της Μαργαρίτας, στις όχθες του Δούναβη.

Η αναμέτρηση με τη Σερβία δεν αναμένεται εύκολη. Η αντίπαλος της εθνικής είναι η ομάδα που πριν από, περίπου, ένα χρόνο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Υστερα από την ήττα της 12-11 από την Κροατία θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό του παγκοσμίου, κάτι που έχει στενοχωρήσει ιδιαίτερα τους παίκτες της. Πριν από την έναρξη της διοργάνωσης, η Σερβία συγκαταλεγόταν στα φαβορί για την πρωτιά.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1 στις 16:00

*Η ΕΡΤ2 θα μεταδώσει ζωντανά τον μεγάλο τελικό αγώνα πόλο ανδρών μεταξύ της Ουγγαρίας και της Κροατίας, το βράδυ στις 21:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom