Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Τραγωδία στην Κομοτηνή: Δύο νέα παιδιά ανασύρθηκαν νεκρά από αρδευτικό κανάλι


Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εξαφάνιση δύο παιδιών 19 και 15 ετών στην Κομοτηνή!Οι άτυχοι νέοι εντοπίστηκαν νεκροί από πυροσβέστες σε ρεματιά στη γέφυρα του Αιγείρου.Στο ίδιο σημείο βρέθηκε και το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν οι δύο νέοι.

Το μηχανάκι με οδηγό τον 19χρονο, για άγνωστη -μέχρι στιγμής- αιτία εξετράπη της πορείας του ενώ εκινείτο στην περιοχή του Αιγείρου Ροδόπης και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα σε αρδευτικό κανάλι.

 Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο νέοι που βρήκαν τραγικό θάνατο ήταν καθοδόν για έναν γάμο στον οικισμό της Μελέτης όταν συνέβη το μοιραίο.

Οι δύο φίλοι από την Σάλπη, 19 και 15 ετών, άφησαν την τελευταία τους πνοή πολύ κοντά στη Μελέτη. Το δυστύχημα συνέβη χθες το βράδυ, χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί η ακριβής ώρα.

Στις 10 σήμερα το πρωί δηλώθηκε η εξαφάνισή τους στο αστυνομικό τμήμα και τα άψυχα σώματά τους βρέθηκαν δύο ώρες αργότερα.
Η αστυνομία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 
Σήμερα (27-7-2017) το πρωί, στο ύψος του 1ου χλμ. της Επαρχιακής Οδού Αιγείρου – Μελέτης Ροδόπης, σε παρακείμενο αρδευτικό κανάλι, ανευρέθηκαν θανάσιμα τραυματισμένοι δύο ημεδαποί, ηλικίας 19 και 15 ετών, καθώς και το δίκυκλο μοτοποδήλατο που επέβαιναν, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του και ανατραπεί εντός του καναλιού.

 Οι δύο ημεδαποί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.

 Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom