Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Έρευνα για τον εφοριακό που έλυνε σταυρόλεξο,ενώ ο κόσμος περίμενε στην ουρά!


Ερευνα μετά το δημοσίευμα του neakriti «για υπάλληλο που σε ώρα υπηρεσίας έλυνε σταυρόλεξο και ενώ περίμενε να εξυπηρετηθεί από τον ίδιο ουρά 20 ατόμων ζήτησε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής».

«Εφόσον αποδειχθεί ότι ισχύει θα κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες που προβλέπονται», αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η φωτογραφία που βλέπετε είναι από το Μητρώο Εφορίας Ηρακλείου πριν από λίγες ημέρες, στις 10 το πρωί. Έξω από το γραφείο περιμένει μια ουρά 20 ατόμων να εξυπηρετηθούν. Στα γραφεία βρίσκονται τρεις υπάλληλοι.

Οι δύο κυρίες, όπως μας λέει ο αναγνώστης - τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας, όμως για ευνόητους λόγους δε δημοσιεύονται - που έστειλε τη φωτογραφία, εξυπηρετούν κόσμο. Ο τρίτος υπάλληλος της παρέας... λύνει σταυρόλεξο. Δηλαδή εκείνη τη στιγμή εργάζονταν δύο στους τρεις υπαλλήλους.

Τον τρίτο βέβαια που έλυνε σταυρόλεξο και "άγιος ο Θεός", δεν τον διέκοψε κανείς. Τον άφησαν να λύσει το σταυρόλεξο με την ησυχία του, απαθανατίζοντας απλά τη στιγμή... για να βγάλει ο καθένας από εμάς τα συμπεράσματά του.

http://www.neakriti.gr/

1 σχόλιο:

ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ είπε...

... ασφαλείς πληροφορίες λένε ότι ο εν λόγω υπάλληλο δεν ήταν του "μητρώου" ... απλώς το γραφείο του ήταν στον ίδιο χώρο ... έτσι, κατά πάσα πιθανότητα τη γλιτώνει ... το ότι όμως έλυνε σταυρόλεξο εν ώρα εργασίας, θέλει μια κάποια εξήγηση ...

Read more: Go to TOP and Bottom