Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Ο γίγαντας Αντώνης Σαμαράς από το μακρινό Χονγκ Κονγκ:«Να πολεμήσουμε το λαϊκισμό, να νικήσουμε την απελπισία» (βίντεο)


Ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 έφυγε για το Χονγκ Κονγκ, προκειμένου να συμμετάσχει ως ομιλητής στο 19ο ετήσιο Ασιατικό Επιχειρηματικό Συνέδριο, ένα από τα μακροβιότερα και πιο σημαντικά οικονομικά και επενδυτικά φόρουμ Ασίας-Ειρηνικού, με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από όλον τον κόσμο.

Η παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού με θέμα: “What role will Greece play in defining the future of Europe?” (Ποιος ο ρόλος της Ελλάδας στον προσδιορισμό του Eυρωπαϊκού μέλλοντος;) πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 17:00.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν περισσότερες από 2.800 προσωπικότητες και ανάμεσα στους ομιλητές ήταν  πολιτικοί και οικονομικοί ηγέτες, κεντρικοί τραπεζίτες, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, ακαδημαϊκοί και οικονομολόγοι....

Δεν ξέρουμε αν για την ομιλία του στο Χονγκ Κονγκ ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς,πληρώθηκε,όπως συμβαίνει με τις ομιλίες του Γιωργάκη,του Βαρουφάκη και άλλων...


Nα πολεμήσουμε τον λαϊκισμό, να νικήσουμε την απελπισία.
Δημοσιεύτηκε από Αντώνης Σαμαράς / Antonis Samaras στις Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016

Είχε όμως τη φαεινή ιδέα να ποστάρει την ομιλία του στο προφίλ του στο Facebook και μάλιστα με ελληνικούς υπότιτλους ... δυστυχώς όμως όποιος προσπαθήσει να τη διαβάσει θα στραβωθεί,αφού έβαλε γκρι γράμματα πάνω σε μπλε φόντο.

Ο τίτλος που διάλεξε για την προώθηση του βίντεο της ομιλίας του είναι: «Να πολεμήσουμε το λαϊκισμό, να νικήσουμε την απελπισία».

Από σήμερα πάντως θα 'χει αντικείμενο να πολεμήσει ο καλαματιανός γίγαντας (διαβάστε την προηγούμενη ανάρτησή μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom