Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Σοβαρά επεισόδια τώρα στο Παρίσι! Άγριες συμπλοκές διαδηλωτών - αστυνομίας! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)


Σοβαρότατα επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα τόσο στο Παρίσι, όσο και σε άλλες γαλλικές πόλεις, μεταξύ διαδηλωτών που είχαν συγκεντρωθεί για τις εργασιακές μεταρρυθμίσεις και δυνάμεων της αστυνομίας!
Αποφασισμένοι να εξασφαλίσουν την απόσυρση του "απαράδεκτου" σχεδίου μεταρρύθμισης των εργασιακών σχέσεων, δεκάδες χιλιάδες μισθωτοί και φοιτητές κατέβηκαν και πάλι σήμερα στους δρόμους στο Παρίσι και σε δεκάδες άλλες πόλεις της Γαλλίας, έπειτα από κάλεσμα επτά συνδικάτων, για τέταρτη φορά μέσα σε δύο μήνες και μερικές ημέρες πριν από τη συζήτηση του νομοσχεδίου στην Εθνοσυνέλευση.

Ωστόσο από τις συγκεντρώσεις αυτές δεν έλειψαν τα σοβαρά επεισόδια, που αυτή την ώρα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη! Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ξεσπάσει συμπλοκές μεταξύ των διαδηλωτών και δυνάμεων της γαλλικής αστυνομίας, με τα πιο σοβαρά επεισόδια να γίνονται στο Παρίσι!

Η δημοσιογράφος, Μαρία Δεναξά, αναφέρει ακόμη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter πως έχουν γίνει 58 συλλήψεις στη Μασσαλία, ενώ υπάρχουν και 33 τραυματίες στην πόλη Ρεν!

Δείτε βίντεο από τις συγκρούσεις ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: