Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

Το τερμάτισε η Ελένη Αυλωνίτου:"η Ελλάδα έσωσε το χρεοκοπημένο ΔΝΤ"! (βίντεο)


Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,κυρία Ελένη Αυλωνίτου, μιλώντας σήμερα στο MEGA υποστήριξε ότι:"η Ελλάδα έσωσε το… χρεοκοπημένο ΔΝΤ"! και δεν γκρεμίστηκε το στούντιο....Στο 3:25 λέει:«Κοιτάξτε, παίζονται παιχνίδια. Το ΔΝΤ, το οποίο το σώσαμε. Η Ελλάδα το έσωσε, ήταν χρεοκοπημένο και μπαίνοντας στο ελληνικό πρόγραμμα, να πω ότι δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ από το 2013».

Λαλίστατη κι επίμονη όπως πάντα η κυρία Αυλωνίτου είπε κι άλλα πολλά,το θέμα είναι αν και η ίδια πιστεύει όσα ισχυρίζεται γιατί όσοι την ακούμε απλά σπάνε πλάκα διασκεδάζοντας το χάλι μας.

Μιλώντας λοιπόν στην πρωινή εκπομπή του MEGA, η κ. Αυλωνίτου εκτός από τη μεγάλη αποκάλυψη επισήμανε πως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχει πέσει λάθος τα προηγούμενα χρόνια στις εκτιμήσεις του.

Μάλιστα, όπως είπε, έπεσε λάθος και για τις εκτιμήσεις που έκανε για το 2015.

«Επιμένουν να εφαρμόσουμε τα λάθη. Ζητάνε προληπτικά μέτρα τα οποία η κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει. Δεν υπάρχουν τα μέτρα αυτά στο πρόγραμμα. Ζητάνε άλλη συμφωνία», είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να προσθέσει το αμίμητο πως ουσιαστικά η Ελλάδα έσωσε το ΔΝΤ το οποίο ήταν χρεοκοπημένο.

«Κοιτάξτε, παίζονται παιχνίδια. Το ΔΝΤ, το οποίο το σώσαμε. Η Ελλάδα το έσωσε, ήταν χρεοκοπημένο και μπαίνοντας στο ελληνικό πρόγραμμα, να πω ότι δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ από το 2013» δήλωσε η κ. Αυλωνίτου ενώ έκανε λόγο πως το «ΔΝΤ μαζί με τον Σόιμπλε, ο οποίος μιλάει στο δικό του ακροατήριο, θέλουν να παρατείνουν το πρόγραμμα».

«Υπήρχαν και οι διαρροές, που δείχνουν ότι παρατείνοντας την προθεσμία για να συμφωνήσουν, θα αναγκαστούμε να πάμε σε έξτρα μέτρα», συμπλήρωσε η Αυλωνίτου ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις τελευταίες κινήσεις του πρωθυπουργού να ζητήσει από τον Ντόναλτ Τουσκ έκτακτη Σύνοδο Κορυφής.

Σχολιάζοντας τα δεδομένα αλλά και τα όσα γράφονται περί επανάληψης του ίδιου σεναρίου με αυτό του καλοκαιριού του 2015, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως υπάρχει μεγάλη διαφορά από τότε.

«Τότε, πραγματικά ήμασταν μόνοι μας, αυτή τη στιγμή όμως έχουμε συμμάχους. Υπάρχουν συμμαχίες. Και με τη Γαλλία, και με την Ιταλία, και με την Πορτογαλία και με τον Γιούνκερ, ο κ. Ντάισελμπλουμ βγήκε και είπε ότι προχωράμε, άρα λοιπόν δεν είμαστε μόνοι μας αυτή τη φορά, Ας τα βρουν το ΔΝΤ με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Το πρόγραμμα προχωράει», κατέληξε η κ. Αυλωνίτου.

Τέλος, εξέφρασε την πεποίθησή της ότι η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί μετά το Πάσχα.

«Έχουμε το δίκιο και αυτή τη φορά θα το βρούμε. Έχουμε τηρήσει κατά γράμμα τη συμφωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: