Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Εξαφάνιση ηλικιωμένης από το Νέο Ηράκλειο Αττικής


Η συνταξιούχος, κα Ε.Α.,ετών 68  βγήκε για τα ψώνια της στην περιοχή του Δήμου Ν. Ηρακλείου Αττικής την Πέμπτη 21.04.16 και ώρα 11:00 π.μ  και μέχρι τώρα δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Το κινητό της τηλέφωνο έπαψε να λειτουργεί από την Παρασκευή 22.04.16.

Ανακοίνωση-αναζήτησης του προσώπου και του αυτοκινήτου

Η κα Ε.Α -συνταξιούχος- αναχώρησε από το σπίτι της στην περιοχή του Δήμου Νέου Ηρακλείου Αττικής, την Πέμπτη 21.04.2016 και ώρα 11(περ.) π.μ, για τις καθημερινές ανάγκες του νοικοκυριού της(ψώνια από S-Market της περιοχής, ανάληψη χρημάτων -ενδεχομένως- από το ΑΤΜ τοπικού καταστήματος Τραπέζης, φαρμακείο, κλπ).

Είχε επιβιβασθεί στο αυτοκίνητό της Opel Corsa, χρώματος λευκού με αριθμό κυκλοφορίας ΙΡΗ 9153 και ίσως κινήθηκε -για υπόθεσή της- και προς την περιοχή του Δήμου Νέας Μάκρης Αττικής, μέσω της διαδρομής Διονύσου ή άλλης πρόσβασης.

Επίσης εξετάζεται το ενδεχόμενο να βρίσκεται -για άγνωστη αιτία- οπουδήποτε αλλού.

Η υπερήλικη μητέρα της, κα Κ.Α. παρακαλεί θερμά όποιον γνωρίζει ή υπέπεσε στην αντίληψή του κάτι σχετικό, να τηλεφωνήσει στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του (έχει σταλεί σχετικό σήμα από την Κεντρική Αστυνομική Διεύθυνση σε όλη την Επικράτεια).

Ευχαριστώ,

[ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ]

Χάθηκε με το αμάξι της

Άφησε την κατάκοιτη μητέρα της με τη νοσοκόμα που τη φροντίζει για να πάει στο φαρμακείο και από τότε χάθηκαν τα ίχνη της


Είναι η Ελευθερία Αγραφιώτου που αγνοείται από το πρωί της Πέμπτης 21 Απριλίου.

Η 69χρονη έφυγε με το αμάξι της ένα λευκό OPEL Corsa με αριθμό κυκλοφορίας ΙΡΗ 9153, από το σπίτι της στο Νέο Ηράκλειο , στην οδό Μικροπούλου.

Το κινητό της τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε το απόγευμα της μέρας που χάθηκε.

Οι έρευνες των Αρχών και των συγγενών για να εντοπιστεί η ίδια ή το αμάξι της δεν είχαν αποτέλεσμα.

Έχει ύψος 1.63 και όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρα ρούχα και αθλητικά μαύρα παπούτσια.


http://www.anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom