Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

Είναι δυνατόν; 129 αστυνομικοί φρουρούν τον Αλέκο Φλαμπουράρη!

Επιβεβαιώνει η Γεροβασίλη την πολυπληθή φρουρά Φλαμπουράρη
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει 144 βουλευτές τους οποίους φρουρούν 225 αστυνομικοί

Ομως το nantiareport ,της γνωστής δημοσιογράφου Νάντιας Αλεξίου,κάνει μία αποκάλυψη και ισχυρίζεται ότι τουλάχιστον 129 είναι φρουρά του τεράστιου σοσιαλιστή Αλέκου Φλαμπουράρη.Δηλαδή αν ήταν δικτάτορας πόσοι θα τον φύλαγαν;


Δημοσιεύσαμε ανάρτηση με αναφορά στη συνοδεία Υπουργού της Κυβέρνησης η οποία αριθμεί 80 Αστυνομικούς. Οφείλουμε να προβούμε σε διόρθωση ύστερα από σχετική ενημέρωση την οποία λάβαμε..

Κι επειδή όλα στη ζωή μας είναι μαθηματικά σας παραθέτουμε την ακόλουθη μαθηματική εξίσωση.
Σήμερα εξωτερικά της οικίας Φλαμπουράρη βρίσκονται σε στατική φύλαξη μια διμοιρία της ΥΜΕΤ- 10 Αστυνομικοί- και τρεις ΟΠΚΕ- 12 Αστυνομικοί- επί τέσσερις βάρδιες στο 24άωρο
(10 + 12= 22 ×4= 88 Αστυνομικοί)

Στους Αστυνομικούς στατικής φύλαξης θα πρέπει να προσθέσει κάνεις τα πληρώματα της ΥΚΑ με 2 Αστυνομικούς σε τέσσερις βάρδιες το 24άωρο
(2 × 4= 8 Αστυνομικοί)

Επίσης σε 28 ανέρχεται ο αριθμός των Αστυνομικών οι οποίοι έχουν διατεθεί στην προσωπική συνοδεία του Υπουργού Επικρατείας από την Υπηρεσία των Επισήμων, οι βάρδιες των οποίων ορίζονται σύμφωνα με τις μετακινήσεις του «στόχου » σε υπηρεσία το 24άωρο.

Και δε θα πρέπει να παραλείψουμε την αναφορά στη στατική φύλαξη εξωτερικά της εξοχικής κατοικίας του Αλέκου Φλαμπουράρη στην Αίγινα, στην οποία σε ημερήσια βάση (ανεξάρτητα με το αν δε βρίσκεται στο εσωτερικό ο Υπουργός καθώς οι υποχρεώσεις του, τον κρατούν στην Αθήνα) εκτελούν υπηρεσία 5 Αστυνομικοί.

Αν κάνουμε λοιπόν την αριθμητική πράξη της πρόσθεσης, έχουμε και λέμε
88 Αστυνομικοί (ΟΠΚΕ και ΥΜΕΤ)
  8 Αστυνομικοί (ΥΚΑ/ΔΑΑ)
28 Αστυνομικοί (Επίσημα)
  5 Αστυνομικοί (στατική φύλαξη- Αίγινα) Το άθροισμα, υπολογίζεται σε 129 Αστυνομικούς (τουλάχιστον..)

Οφείλαμε λοιπόν, την διόρθωση…
https://nantiareport.wordpress.com/

Επιβεβαιώνει η Γεροβασίλη την πολυπληθή φρουρά Φλαμπουράρη
ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ
Για τα μέτρα αστυνομικής προστασίας του Υπουργού Επικρατείας.

Τα μέτρα αστυνομικής προστασίας των πολιτικών προσώπων, είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και λαμβάνονται όπου και εφ όσον απαιτείται, χωρίς πολιτική διάκριση.

Σε απάντηση δημοσιευμάτων, που επιλέγουν τα μέτρα προστασίας για τον Αλέκο Φλαμπουράρη, προκειμένου να καλλιεργήσουν δυσμενές για την κυβέρνηση κλίμα, υπενθυμίζεται ότι η κατοικία του Υπουργού Επικρατείας, έχει γίνει, δύο φορές στο πρόσφατο διάστημα, στόχος οργανωμένης εμπρηστικής επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: