Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Κουκουλοφόροι-αντιεξουσιαστές "ανέλαβαν την ευθύνη" για την επίθεση στο Α.Τ. Εξαρχείων


5 ημέρες μετά την επίθεση στο Α.Τ. Εξαρχείων,οι άγνωστοι δράστες έδωσαν στη δημοσιότητα μέσω του indymedia, φωτογραφίες και βίντεο από την πυρπόληση του τμήματος .

Μαζί δε και μία μακροσκελή ανακοίνωση με την οποία "αναλαμβάνουν την ευθύνη" και εξηγούν το γιατί:
"βρεθήκαμε μαζικά έξω από το 5ο Α.Τ. Εξαρχείων και επιτεθήκαμε στους προστάτες του κυκλώματος διακίνησης, σπάζοντας και βάζοντας φωτιά σε οχήματά τους, στο φυλάκιό τους, στην είσοδο του τμήματος. Η σύγκρουση με τις μαφίες και τους προστάτες τους είναι μέρος του ευρύτερου κοινωνικού και ταξικού αγώνα ενάντια στη συνθήκη της εξαθλίωσης και της υποταγής που θέλουν να επιβάλλουν συνολικά στην κοινωνία το κράτος και το κεφάλαιο.....".

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ Α.Τ. ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Video & φωτογραφίες)

από @@ 28/04/2016 4:59 μμ.

Θεματικές: Κοινωνική ανυπακοή / Αντιστάσεις

Πιστοί στη στρατηγική μας για διατάραξη της ομαλής κυκλοφορίας ναρκωτικών στην Πλατεία, την Κυριακή 24/4/2016 και ώρα 15:30 το μεσημέρι, βρεθήκαμε μαζικά έξω από το 5ο Α.Τ. Εξαρχείων και επιτεθήκαμε στους προστάτες του κυκλώματος διακίνησης, σπάζοντας και βάζοντας φωτιά σε οχήματά τους, στο φυλάκιό τους, στην είσοδο του τμήματος.

Η σύγκρουση με τις μαφίες και τους προστάτες τους είναι μέρος του ευρύτερου κοινωνικού και ταξικού αγώνα ενάντια στη συνθήκη της εξαθλίωσης και της υποταγής που θέλουν να επιβάλλουν συνολικά στην κοινωνία το κράτος και το κεφάλαιο......

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πυρπόληση του φυλακίου του τμήματος



Δειτε το Video της επίθεσης.


Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το κείμενο με την ανάληψη ευθύνης για την επίθεση.

ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom