Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Βόμβα Σαββίδη: Δεν κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”!

Δεν πρόκειται να γίνει ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, καθώς οι Θεσσαλονικείς πήραν την απόφαση να μην κατέβουν στον Πειραιά

Ο Ιβάν Σαββίδης θα κάνει πράξη την αρχική του δέσμευση που είχε δώσει μετά το τέλος του επεισοδιακού αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα κι έτσι ο ΠΑΟΚ δεν θα κατέβει στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδος, στο "Γ. Καραϊσκάκης".


Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ενημερώθηκε από τους νομικούς της ΠΑΕ για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει μία τέτοια απόφαση στους Θεσσαλονικείς και ακούγοντας τις γνώμες των ανθρώπων της ομάδας αποφάσισε ο “δικέφαλος του Βορρά” να μην αγωνιστεί στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αναφέρουν ότι πρόκειται για μια απόφαση η οποία λαμβάνεται καθώς δεν θέλει κανείς να «νομιμοποιήσουν» την ΕΠΟ, θεωρώντας ότι η στάση του υφυπουργού ουσιαστικά δεν απέφερε κάποιο σημαντικό αποτέλεσμα.

Να αναφέρουμε πως με την απόφαση αυτή είναι σύμφωνοι και οι παίκτες της ομάδας (την Κυριακή πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των Βλάνταν Ίβιτς, των αρχηγών, του Γιώργου Κούδα και στελεχών της ΠΑΕ),οι οποίοι είπαν πως η ομάδα είναι έτοιμη από αγωνιστικής πλευράς, ωστόσο και αυτοί με τη σειρά τους, τάχθηκαν υπέρ της απόφασης που έλαβε η ΠΑΕ.

Κατόπιν αυτού ο αγώνας της Τετάρτης αναμένεται να κατακυρωθεί υπέρ του Ολυμπιακού και ο ΠΑΟΚ να υποστεί μία ακόμα βαριά τιμωρία,η οποία πιθανότατα να του κοστίσει την μη έξοδό του στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom