Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Γιατί ο Αντώνης Φώτσης απέκτησε τουρκικό διαβατήριο;


Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Ο Αντώνης Φώτσης σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA πήρε πριν από δύο ημέρες το τουρκικό διαβατήριο στα χέρια του!

Η μητέρα του Αντώνη Φώτση καταγόταν από την Πόλη, είχε τουρκική υπηκοότητα και ήταν επιθυμία της να την αποκτήσει και ο γιος της.

Ο Ζωγραφιώτης άσος του Παναθηναϊκού κίνησε τις διαδικασίες, ώστε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της μητέρας του - που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή - και την Δευτέρα (4/4) παρέλαβε στα χέρια το τουρκικό διαβατήριο.

Ο αδελφός του Αντώνη Φώτση εδώ και τρία χρόνια έχει πάρει τουρκικό διαβατήριο υλοποιώντας και αυτός την επιθυμία της μητέρας του, η οποία ως τα 18 της χρόνια ήταν στη Θεολογική σχολή στην Τουρκία.

Ο Αντώνης Φώτσης για οικογενειακούς και συναισθηματικούς λόγους ακολούθησε με την σειρά του κι αυτός τον ίδιο δρόμο και από την Δευτέρα (4/4) έχει στα χέρια του το τουρκικό διαβατήριο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA.

Παρά το γεγονός, όμως, πως ο Φώτσης είναι πλέον κάτοχος τουρκικού διαβατηρίου αυτό δεν του δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην TBL ως γηγενής.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της τουρκικής λίγκας προκειμένου να μην πιάνει κάποιος παίκτης θέση ξένου, θα πρέπει είτε να έχει αγωνιστεί σε κάποια από τις μικρές εθνικές ομάδες της Τουρκίας μέχρι τα 19 του χρόνια είτε να βρίσκεται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Αυτό σημαίνει πως δεν αλλάζει κάτι και σε περίπτωση που ο Αντώνης Φώτσης, του οποίου το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό λήγει το καλοκαίρι, θελήσει να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα της Τουρκίας θα πιάνει θέση ξένου.
sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom