Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΤΩΡΑ: Πρόκληση στον Πειραιά! Διώχνουν τους δημοσιογράφους από το λιμάνι για να ενημερώσουν τους πρόσφυγες! (βίντεο)


- Απαγορεύομεν και διατάσσομεν από τον γενικό γραμματέα μεταναστευτικής πολιτικής στο λιμάνι του Πειραιά
- Ο κ. Βασίλης Παπαδόπουλος απαίτησε να φύγουν οι δημοσιογράφοι από την πύλη Ε3 για να ενημερώσει τους πρόσφυγες
- «Μην δω τους εαυτούς μας το μεσημέρι στην τηλεόραση», απείλησε ο κ. Παπαδόπουλος
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στο λιμάνι του Πειραιά όταν ο γενικός γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής Βασίλης Παπαδόπουλος, βρέθηκε στην πύλη Ε3 και απαίτησε από τους δημοσιογράφους να αποχωρήσουν!

Προκλητικά ο γ.γ. ζήτησε από τους δημοσιογράφους και τις κάμερες να αποχωρήσουν λέγοντας ότι είναι δημόσιος χώρος. «Δεν θα γίνει on camera. Ο χώρος είναι δημόσιος. Θα πρέπει να εγκαταλειφθεί και από τις κάμερες και από τον κόσμο. Μια παράκληση. Είναι ευθύνη όλων μας και των media. Μην δω τους εαυτούς μας το μεσημέρι στην τηλεόραση. Γιατί προσωπικά έχω την ευθύνη της εικόνας μου. Είναι δικιά μου η εικόνα. Είμαι ο γενικός γραμματέας μεταναστευτικής πολιτικής».

Έτσι, απαγορεύθηκε η πρόσβαση στους δημοσιογράφους και αυτή την ώρα ο κ. Παπαδόπουλος κάνει την ενημέρωση των προσφύγων χωρίς να θέλει να καταγραφούν αυτά που θα πει.

Από το πρωί υπήρχε κινητικότητα στο λιμάνι του Πειραιά, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι σήμερα εκπρόσωποι του υπουργείου μαζί με το Λιμενικό θα ζητούσαν από τους πρόσφυγες να δεχθούν να αποχωρήσουν εντός 48 ωρών από το λιμάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom