Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΤΩΡΑ: Ένταση στο υπουργείο Παιδείας – Εκπαιδευτικοί σκαρφάλωσαν στην πύλη (φωτο & βίντεο)


Να μπουν στο υπουργείο Παιδείας επιχειρούν κάποιοι από τους εκπαιδευτικούς που έχουν συγκεντρωθεί διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο του υπουργείου το οποίο καταγγέλλουν πως θα οδηγήσει σε λουκέτο τα σχολεία από τη νέα σχολική χρονιά.

Οι εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν την κυβέρνηση και προσωπικά τον υπουργό Νίκο Φίλη για το προωθούμενο νομοσχέδιο που αλλάζει τον τρόπο προσλήψεων των εκπαιδευτικών.

"Ο κ. Φίλης έχει τάξει μόνιμους διορισμούς αλλά μας κοροϊδεύει καθώς η τρόικα δεν τους επιτρέπει μόνιμες προσλήψεις", λέει στο Newsit.gr η Αγγελική Φατούρου εκπαιδευτικός από την ΕΛΜΕ Περιστερίου.
Οι εκπαιδευτικοί απαιτούν μαζικούς διορισμούς και κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών κενών. Καταγγέλλουν ακόμη τον κ. Φίλη καθώς στο νομοσχέδιο που έχει καταθέσει αλλάζει την αναλογία νηπιαγωγών μαθητών,γεγονός που όπως λένε θα φέρει χιλιάδες απολύσεις συναδέλφων τους.
Εντός του υπουργείου το κλίμα είναι τελείως διαφορετικό, καθώς είναι σε εξέλιξη βραβεύσεις μαθητών... Για το λόγο αυτό ο υπουργός είχε ζητήσει η κινητοποίηση να μην πραγματοποιηθεί, αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό από τους εκπαιδευτικούς... 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom