Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Πάνω από 20 σκηνές προσφύγων καήκαν στα Διαβατά - Έσβησε η φωτιά - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα.

Όπως διαβάζουμε στο seleo, από την πυρκαγιά κάηκαν τουλάχιστον 20 σκηνές, καθώς η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα από την μια σκηνή όπου ξέσπασε η φωτιά λόγω και των ισχυρών ανέμων που πνέουν σήμερα σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

Τα αίτια της πυρκαγιάς, που ξέσπασε στο κέντρο όπου φιλοξενούνται εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες, παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστα.

Δείτε τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου:


Όπως διαβάζουμε στο Thestival, αναστάστωση επικρατεί μέσα και έξω από το κέντρο μετεγκατάστασης προσφύγων στα Διαβατά μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο χώρο.
Φωτό από thestivalΦωτό από thestival
Κάποιοι πρόσφυγες έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αποκλείοντας τον δρόμο που περνάει μπροστά από το στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου.

Τρεις άνθρωποι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Σύμφωνα με την αστυνομία υπήρξε ενημέρωση των προσφύγων για το τι θα γίνει με τις νέες σκηνές και πού θα στηθούν και οι πρόσφυγες μπήκαν ξανά στο κέντρο. Αυτήν την ώρα τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει...

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Thestivalseleo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom