Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Πρώην Εισαγγελέας Α.Π.: Οι υπουργοί και οι τροϊκάνοι να πίνουν την ίδια τεκίλα με τον λαό, εκτός ΑΝ… ΑΝ…

— ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ (και μετά οι απορίες μου): 
Ι. Τέντες: Οι υπουργοί να δικάζονται όπως οι πολίτες
 Την ανάγκη εξομοίωσης της ποινικής μεταχείρισης βουλευτών και υπουργών με αυτή των πολιτών υπογραμμίζει ο Συντονιστής κατά της Διαφθοράς και πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες, προαναγγέλοντας ότι θα κατάθέσει συγκεκριμένες προτάσεις.
– «Η ποινική μεταχείριση βουλευτών και υπουργών πρέπει
να εξομοιωθεί, αν όχι πλήρως, πάντως σε μεγάλο βαθμό με αυτή των κοινών πολιτών. Ο Εθνικός Συντονιστής ως επιτελικός θεσμός που από τον νόμο έχει δικαίωμα να προτείνει νομοθετικές και εν γένει κανονιστικές ρυθμίσεις που αφορούν τη διαφθορά, ασφαλώς από την οπτική γωνία του αντικειμένου του θα λάβει σαφέστερες θέσεις όταν έρθει η ώρα», αναφέρει ο κ. Τέντες σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής».
– Σε ότι αφορά τη νομική μεταχείριση ισχυρών παραγόντων σημειώνει: «Δεν θα αρνηθώ ότι η δυνατότητα να έχει ο κατηγορούμενος πρόσβαση σε επώνυμους δικηγόρους παρέχει κάποια πλεονεκτήματα στην υπεράσπισή του. Από την άλλη μεριά όμως βλέπουμε καθημερινά ισχυρούς, παράγοντες της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, να υφίστανται χωρίς διάκριση βαριές συνέπειες του νόμου».
– Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Τέντες παραδέχεται ότι υπάρχει διαφθορά στη χώρα αλλά εκτιμά πως είναι υπερτιμημένη ως μέγεθος.
– «Διαφθορά υπάρχει στην Ελλάδα. Υπάρχουν όμως ενδείξεις ότι σε έναν βαθμό το μέγεθός της είναι υπερτιμημένο. Οφείλεται σε υπερβολικές ίσως εκτιμήσεις των αγανακτισμένων και απογοητευμένων πολιτών», λέει χαρακτηριστικά.
– Ερωτηθείς, τέλος, για το οικονομικό ύψος της διαφθοράς, δηλώνει: «Νομίζω εκατομμύρια αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν σαφή στατιστικά στοιχεία. Πάντως ως προς τη συνολική διαφθορά δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, το ποσοστό αυτό από 13,5% σε προηγούμενα χρόνια έχει πέσει για το 2012 σε μόλις 8,6%».
– ΠΗΓΗ: newsroom naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ, ΤΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ:
1.– Κατ΄ αρχήν η ΔΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ του πρώην εισαγγελέα Αρείου Πάγου (!!!!!!), είναι άκρως πολιτική, συνάμα και προσβλητική για κάθε νοήμον ον, καθότι δεν έχει να κάνει με το δικό του αποκλειστικά πρώην δικαστικό έργο και συγχρόνως ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ προς λάθος κατεύθυνση, τόσο τη κοινή γνώμη, αλλά το χειρότερο, λόγω της ανώτατης θέσης που κατείχε και κατέχει (πλέον από άλλο πόστο), επηρεάζει και κατώτερους δικαστικούς ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΦΕΛΩΣ ή ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΩΣ. Αν δεν καταλαβαίνει τι κάνει εν μέσω τόσων πολλών και ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ οικονομικών σκανδάλων, τότε ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. Η επέμβασή του στα πολιτικά δρώμενα, έρχεται μόνο σαν στήριγμα του σάπιου και διεφθαρμένου σιωνιστικού καθεστώτος που καταρρέει!!!
2.– Λόγω των νομικών γνώσεών του, κατά τη γνώμη μου, σκοπίμως ο πρώην εισαγγελέας Τέντες υποβαθμίζει το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ στη χώρα μας σε «μερικά εκατομμύρια» ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙ, ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΘΗΚΑΝ 14,5 ΔΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 10 ΔΙΣ € ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Ούτε αυτό το καταλαβαίνει??? Ένας ακόμα λόγος να πάει σπίτι του. Αν δεν ξέρει, να κάνει κάποια άλλη δουλειά.
3.– Για τα δάνεια δισεκατομμυρίων που δεν καταχωρήθηκαν στα βιβλία του κράτους, που και αυτοί που τον διόρισαν στη νέα θέση βιτρίνα τα ομολογούν, δεν ξέρει τίποτα??? Και αν ξέρει, που πήγαν τα άγραφα δις???
4.– Αυτοαναιρείται, όταν τάχα εμφανίζεται να υποστηρίζει την ίση δικαστική-ποινική αντιμετώπιση των υπουργών και βουλευτών, όπως των…. απλών πολιτών, αφού ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ που συντηρούν τη διαφθορά και την ατιμωρησία.
5.– Στοιχεία πραγματικού μεγέθους της διαφθοράς ΥΠΑΡΧΟΥΝ, αλλά και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ για τη καταστροφή τους ή τη πλαστογράφηση τους από τη διεφθαρμένη χούντα που τον διόρισε σε μια θέση βιτρίνας και αποπροσανατολισμού. Στοιχεία δημοσιοποιούνται και από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, σύμφωνα με τα οποία το διεφθαρμένο καθεστώς που τον διόρισε σαν συντονιστή «καταπολέμησης» της διαφθοράς, τόσο για τα έτη 2010, 2011, όσο και για το υπό την κρίση του υποβαθμιζόμενο 2012, η δύστυχη χώρα μας είναι στη κορυφή του σχετικού καταλόγου διεφθαρμένων χωρών, με ιδιαίτερα απαξιωτικά λόγια και εκτιμήσεις για την ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
 === Υπερτιμημένη η διαφθορά από ποιους πρώην εισαγγελέα Τέντε???? Από τη ΝουΔού??? Από το ΠΑΣΟΚ??? Από την ΔΗΜΑΡ??? Από το ΚΚΕ??? Από την Χρυσή Αυγή???
— Υπερτιμημένη η διαφθορά από λίγους και αόριστους αγανακτισμένους ξεδοντιασμένους και ανίσχυρους πολίτες, πρώην εισαγγελέα του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ???… ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ???? Και ήταν λόγος αυτός, για να κατασκευάσει η χούντα που σε διόρισε, ΘΕΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ????? Και ακόμα δεν έχεις υποβάλει τη ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ σου για τη τόση προσβολή????? Και θέλεις να κάνεις και προτάσεις???? Μήπως για να εξοντώσεις νέους «τορναδόρους που θα τολμούν να γράψουν την αλήθεια για τα εγκλήματα της χούντας????
— Έχεις μετρήσει ποτέ, πρώην εισαγγελέα του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Τέντε, πόσες καταπατήσεις του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ έχει κάνει η κυβερνητική χούντα των τραπεζιτών, τα τελευταία 3 χρόνια, και μπορείς να μας «υπενθυμήσεις» σε ποιες περιπτώσεις επενέβεις για να αποκαταστήσεις τη συνταγματική νομιμότητα???? ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙ ΠΟΙΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΚΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗ.
 – Στις προτάσεις σου Τέντε, να μη ξεχάσεις να ζητήσεις, να επικυρωθεί ο διορισμός σου στη θέση Συντονιστή κατά της διαφθοράς από τη χούντα, απ΄ ευθείας απ΄ τον λαό!!!…ΕΛΑ, μη ταράζεσαι, ξέρω ότι κάτι τέτοια δεν συμβαίνουν στις χούντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom