Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Αφαντοι οι Αλβανοί δραπέτες - Κρίσιμη η αποψινή νύχτα αν δεν έχουν περάσει ήδη τα σύνορα - Βίντεο από Παραβόλα και Γλυκή


Έσπασαν για πλάκα δύο μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. (σε Άρτα και Γλυκή) οι Αλβανοί δραπέτες και μέχρι αυτή την ώρα παραμένουν άφαντοι στη Θεσπρωτία. Οι ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. χτενίζουν τα πάντα από γη και αέρα, όμως δεν κατάφεραν μέχρι και τώρα να βρουν έστω ένα ίχνος τους που να δείχνει προς τα που κινήθηκαν.

Ούτε καν το μηχανάκι που έκλεψαν στη Γλυκή Παραμυθιάς!!!
Οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. περιμένουν την αποψινή νύχτα για να δούνε μήπως και οι θερμικές κάμερες μπορέσουν να σαρώσουν τα πάντα και να αποκαλύψουν το μέρος όπου κρύβεται ή κινείται η συμμορία του μακελάρη Μάριο Κόλα.

Είναι γνωστό ότι οι Αλβανοί εγκληματίες κινούνται πάντα νύχτα, αφού τη μέρα λουφάζουν. Σήμερα όμως; Θα αντέξουν για δεύτερη σερί νύχτα να είναι άυπνοι στην... τσίτα και έτοιμοι για όλα;
Ή μήπως έχουν περάσει ήδη τα Ελληνοαλβανικά σύνορα;

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το αυτοκίνητο που παράτησαν στην Γλυκή οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων και το οποίο έκλεψαν τα ξημερώματα από την Φιλιππιάδα. Η ευρύτερη περιοχή της Παραμυθιάς από τις πηγές του Αχέροντα και το Σούλι μέχρι τον ποταμό Καλαμά, είναι αστυνομοκρατούμενη και σε πλήρη εξέλιξη είναι μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που έχει πραγματοποιήσει η ΕΛΛΑΣ.Επίκεντρο των ερευνών τα όρη της Παραμυθιάς.

Από τις δώδεκα το μεσημέρι στις έρευνες συμμετέχουν και εναέρια μέσα και η περιοχή χτενίζεται στην κυριολεξία από δύο ελικόπτερα της Ελληνικής Αστυνομίας.Το σχέδιο δράσης της αστυνομίας για τις επόμενες ώρες αποτέλεσε το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας με την συμμετοχή όλων των κορυφαίων αξιωματικών της Ηπείρου.

Στη σύσκεψη αναλύθηκαν τα μέχρι στιγμής δεδομένα από τις κινήσεις των δραπετών, οι οποίοι από τα ξημερώματα κινούνται πλέον στην περιοχή της Ηπείρου.


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: "H στιγμή που είδα τους δραπέτες να κλέβουν το αυτοκίνητο'"
Το cityVoice.gr βρέθηκε στην Παραβόλα, τον τόπο που χθές το βράδυ εκλάπη το αγροτικό όχημα από τους Αλβανούς κακοποίους-δραπέτες και συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη του οχήματος καθώς και με τον 21χρονο γιό του που ήταν και αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cityVoice.gr, οι δραπέτες έφτασαν τα ξημερώματα, περίπου στις 01:50 σε σπίτι στην Παραβόλα από όπου και έκλεψαν το αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν παρκαρισμένο και κλειδωμένο, με τα κλειδιά ωστόσο πάνω στη μίζα.

Οι δραπέτες παραβίασαν το αυτοκίνητο και ξεκίνησαν τη μηχανή με σκοπό να διαφύγουν. Εκείνη την ώρα ήταν ξύπνιος ο γιος του ιδιοκτήτη του οχήματος ο οποίος, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του προκειμένου να δει τι συμβαίνει και είδε τους δραπέτες να φεύγουν με την όπισθεν με το αμάξι.

Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας ότι βρίσκονταν στην Ευρυτανία και συγκεκριμένα προς της περιοχή του Προυσσού όπως και σας είχαμε από την αρχή μεταφέρει, φαίνεται να επιβεβαιώνονται καθώς οι δραπέτες προφανώς έπειτα από ώρες περπάτημα μέσα στο βουνό κατέληξαν μέσω του όρους Παναιτωλικού στο χωριό της Παραβόλας, και από την πρώτη οικία στα όρια του βουνού άρπαξαν το όχημα.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου άμεσα πήρε στην αστυνομία με αποτέλεσμα να ξεκινήσει το ανθρωποκυνηγητό μέχρι τη Φιλλιπιάδα της Άρτας όπου και βρέθηκε το κλεμμένο όχημα με σπασμένα τα τζάμια.O γιός του ιδιοκτήτη περιγράφει την στιγμή που είδε τους δραπέτες να κλέβουν το όχημα.


Τέρμα τσιτωμένοι από την κοκαΐνη οι Αλβανοί μακελάρηδες
Όταν δεν κοιμούνται βρίσκονται εκτός ελέγχου από την επήρεια της λευκής σκόνης


Είναι γνωστό το πάθος του Μάριο Κόλα αλλά και όλης της εγκληματικής συμμορίας του για την κοκαΐνη από την οποία είναι εδώ και χρόνια εξαρτημένοι. Μαρτυρίες ανθρώπων που τους γνώρισαν μέσα και έξω από τη φυλακή, καταμαρτυρούν ότι έχουν πάθος με την κόκα και σχεδόν μόνιμα βρίσκονται τσιτωμένοι και τρελαμένοι, στην κυριολεξία εκτός ελέγχου. Δεν δίνουν δεκάρα για καμία ανθρώπινη ζωή. Οπλίζουν και πυροβολούν για πλάκα λες και πάιζουν video game. Γι' αυτούς, η καταδίωξή τους δεν είναι απλά μια προσπάθεια να ξεφύγουν αλλά ένα δικό τους φαντασιακό παιχνίδι επικράτησης, στο οποίο θέλουν πάση θυσία αίμα. Μην ξεχνάτε τι είχε δηλώσει ο ίδιος ο μακελάρης, όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί. Δεν είναι μυστικό ότι ο Κόλα είναι τρελαμένος από την κοκαΐνη και ανά πάσα στιγμή ρίχνει στο ψαχνό. Με ένα απύθμενο θράσος τους είχε απειλήσει λέγοντας ότι: «Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που με πιάνετε. Την επόμενη φορά ή θα σας σκοτώσω ή θα με σκοτώσετε».

από epirusgate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom