Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Στην Ηπειρο αυτοπροσώπως ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. για να συντονίσει τις έρευνες! - Ψάχνουν τους άφαντους δολοφόνους δραπέτες σε κτηνοτροφικές μονάδες - Αφαντος και ο Δένδιας

Φήμες πως θα πετάξει και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ επάνω από την περιοχή των ερευνών

Σε μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες των νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων, έχουν επικεντρώσει οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ τις έρευνες για τον εντοπισμό των επικίνδυνων κακοποιών.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου έχει ενισχυθεί, πέρα από έμψυχο δυναμικό και ειδικά εκπαιδευμένες δυνάμεις και με ένα μεγάλο αριθμό σύγχρονων ηλεκτρονικών μέσων.Στην περιοχή επιχειρούν από νωρίς το πρωί και 2 ελικόπτερα.

Έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ,εξακολουθούν να πιστεύουν πως οι δραπέτες κρύβονται στο Ελληνικό έδαφος και συνεχίζουν να συνιστούν υπομονή και αυτοσυγκράτηση σε όλα τα στελέχη.

Ηδη ξεκίνησε στην Ηγουμενίτσα και η σύσκεψη την οποία θα συντονίσει ο αρχηγός της ΕΛΑΣ αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος,ο οποίος μάλιστα έχει φτάσει στην Ήπειρο με ελικόπτερο και υπάρχουν φήμες πως αμέσως μετά,θα πετάξει πάνω από την περιοχή που γίνονται οι έρευνες,προκειμένου να έχει και ο ίδιος μια καλύτερη εικόνα,τόσο για την ανάπτυξη των δυνάμεων,όσο και για το ανάγλυφο της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αρχηγός γνωρίζει αρκετά για την Ήπειρο,μιας και είναι απόφοιτος της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ιωαννίνων.

Εξαφανισμένος από προσώπου γης συνεχίζει να βρίσκεται ο κόντε Δένδιας
Εξαφανισμένος από προσώπου γης συνεχίζει να βρίσκεται ο... κρυπτόμενος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος εδώ και 164 ημέρες παραμένει ο αρνητικός πρωταγωνιστής του φιάσκου με τις άκαρπες έρευνες για τον εντοπισμό των Αλβανών δολοφόνων.

Να ξεκαθαρίσουμε, ότι το παιχνίδι με τη συμμορία του Κόλα χάθηκε τις πρώτες ώρες στα Τρίκαλα και εν συνεχεία στη Φθιώτιδα και τη Φωκίδα. Στην Ήπειρο απλά παίχτηκε η τελευταία πράξη του σκηνικού, όπου όμως οι δολοφόνοι και οι συνεργάτες τους είχαν στη διάθεσή τους 160 ημέρες για να προετοιμάσουν τα πάντα σχετικά με το πέρασμά τους στην Αλβανία.

Και γι' αυτό οι όποιες ολιγωρίες της ΕΛ.ΑΣ. στα μπλόκα της Άρτας και της Γλυκής δεν μπορούν να αποτινάξουν από τον πανικόβλητο σήμερα επτανήσιο υπουργό, τις εγκληματικές ευθύνες που έχει για την... εξαφάνιση των Αλβανών αρχιδολοφόνων.

Το Σαββατοκύριακο που αστυνομικοί δεν έκλεισαν μάτι στα βουνά της Ηπείρου,ο κόντε Δένδιας σφύριζε αδιάφορα.Σήμερα,αντί να έρθει ο ίδιος στην Θεσπρωτία,προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών και να συμμετάσχει ενεργά στο σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων,στέλνει στην Ήπειρο τον αρχηγό της ΕΛΑΣ.Το καλύτερο που έχει να κάνει τις επόμενες ημέρες κιόλας ο Κόντε Δένδιας, είναι να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του και να παραιτηθεί!

http://epirusgate.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013
Πόσο λείπει απο την ΕΛ.ΑΣ ενας... Ραχωβίτσας

Αυτοί που ψάχνουν ευθύνες για το ποιος φταίει για τα χάλια της ΕΛ.ΑΣ και το φιάσκο ας ρίξουν μια ματιά στο καθρέπτη τους ! Δεν ήταν οι Πολιτικοί κ.Δένδια που ξήλωσαν τους καλύτερους Αξιωματικούς που ήταν μάχιμοι
και τους αντικατέστησαν με γαλαντόμους που να γ''ράφουν στις κάμερες '' και υπάκουων στους Πολιτικούς ;
Δεν φταίει που ακόμη και σήμερα δεν υπάρχει Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ αλλά ακόμη και για επιχειρησιακά θέματα τις αποφάσεις τια παίρνουν Γενικοί Γραμματείς και αποτυχημένοι Πολιτικοί ;

Θα τολμούσε να κουνηθεί σήμερα ενας κατσαπλιάς Αλβανός αν ήταν ο Ραχωβίτσας ; ..Θα τον είχε στείλει να βρει τους προγόνους του !

Τι θέλει η ΕΛ.ΑΣ ;...ηθικό που δεν το έχει και σε αυτό φταίνε και οι Πολιτικοί αλλά και οι Αξιωματικοί που λυγίζουν στις επιθυμίες τν Πολιτικών !

Τι γνωστό είναι όπου μπήκαν οι Πολιτικοί έφεραν μπάχαλο !


Κάποιος που γνωρίζει έγραψε ...Θα υπήρχε τέτοιο φιάσκο αν έκανε κουμάντο στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ ο Ραχωβίτσας, ή αν είχε κληθεί ως Αντιστράτηγος στα βουνά να πιάσει τους κακοποιούς; Εδώ φόβισε ολόκληρα Ζωνιανά!

Read more: Go to TOP and Bottom