Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΤΩΡΑ - Εξελίσσεται επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή της Βερενίκης του Δήμου Ζίτσας

Οι ειδήσεις που έρχονται από την Ηπειρο ανατρέπουν τα ερωτήματα που είχαμε διατυπώσει στην προηγούμενη ανάρτησή μας!
Μακάρι να είναι έτσι και να υπάρξει χειροπιαστό αποτέλεσμα.
Ζείδωρον

Αξιολογείται ως κρίσιμη η επιχείρηση που πραγματοποιείται ΤΩΡΑ
Πριν λίγη ώρα, πρώτο το EpirusGate σας ενημέρωσε για τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Βερενίκης του δήμου Ζίτσας. Το σημαντικό είναι, ότι την πληροφορία δεν έδωσε κάποιος ευφάνταστος πολίτης , αλλά η ίδια η ΕΛ.ΑΣ.

Και εδώ βρίσκεται το κρίσιμο και αξιόπιστο της όλης υπόθεσης.Ειδικότερα,
λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα χθες, οι θερμικές κάμερες κατέγραψαν κινήσεις δύο ατόμων που κινούνταν στην περιοχή του Ζαλόγγου,με κατεύθυνση προς την Βερενίκη του Δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων. Οι ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. συνέχισαν να τους παρακολουθούν, όμως παραμένει άγνωστο γιατί δεν τους συνέλαβαν.

Με το που συνέχισαν την πορεία τους, κατευθύνθηκαν στην κοίτη του ποταμού Ζαλογγοπόταμου (παραπόταμος του Καλαμά) και πέρασαν στο νομό Ιωαννίνων. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση που σας περιγράψαμε.

Σε περίπτωση που όντως πρόκειται για τους Αλβανούς δραπέτες, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι δεν πρόκειται να ξεφύγουν με τίποτα. Παρακολουθούμε την εξέλιξή της επιχείρησης και θα σας ενημερώσουμε...

Οι αστυνομικοί ελπίζουν πως οι πληροφορίες που έχουν θα είναι σημαντικές

Μια επιχείρηση που ίσως δεν είναι ακόμη ένας άσκοπος συναγερμός που δόθηκε από πληροφορία "ράδιο-αρβύλα" ή από μπλόκο ρουτίνας όπως αυτό της Πεδινής χθες το οποίο κάποιοι βιάστηκαν να ονομάσουν ως αστυνομική επιχείρηση, γίνεται αυτή την ώρα σην ευρύτερη περιοχή της Βερενίκης του δήμου Ζίτσας (πρώην δήμος Μολοσσών).

Η πληροφορία αξιολογείται ως σοβαρή από τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. και ξεχωρίζει ανάμεσα στις δεκάδες καταγγελίες που ευφάνταστοι και μη πολίτες κάνουν στην ΕΛ.ΑΣ. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις.

Επειδή όμως μέχρι τώρα, είδαμε πολλά και ακούσαμε ακόμα περισσότερα που αποδείχτηκαν απλά φήμες, παρακολουθούμε με ιδιαίτερη προσοχή το θέμα και για ό,τι εξέλιξη υπάρχει θα σας ενημερώσουμε...

Όπως έχουμε γράψει από το πρωί,οι έρευνες από τα ξημερώματα του Σαββάτου, είχαν επεκταθεί και στα χωριά Αγία Κυριακή Σαλονίκη,Λαμπανίτσα (σήμερα Ελαταριά),Παλαιοχώρα,Πετροβίτσα και Βερενίκη.Από αυτή την διαδρομή,άλλωστε θεωρούν οι αστυνομικοί πως θα περάσουν αναγκαστικά οι Αλβανοί δραπέτες,προκειμένου να προσεγγίσουν τον ποταμό Καλαμά,να τον περάσουν και να μπούνε στην Αλβανία μέσω της οροσειράς της Μουργκάνας(Ορη Τσαμαντά ).
http://epirusgate.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom