Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Η καρακουκλάρα Μπελούτσι σπάει καρδιές στην Πάρο


Για μια ακόμα χρονιά η Μόνικα Μπελούτσι κατέφθασε στην όμορφη Πάρο για τις διακοπές της!

Ο φακός του http://fileleutheros.net/ την εντόπισε στο Πίσω Λιβάδι κι όπως γράφει: "Σπάει καρδιές στο πέρασμά της από την Πάρο η Μπελούτσι"!

Τις βόλτες της συνεχίζει από το απόγευμα, η σταρ Μόνικα Μπελούτσι, στο Πίσω Λιβάδι της Πάρου.Η κ. Μπελούτσι, σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρεται για αγορά εξοχικής οικίας στην περιοχή.

Θυμίζουμε, ότι η Μόνικα Μπελούτσι, έρχεται στην Πάρο, συνεχώς τα τελευταία χρόνια για διακοπές.

Μαγεμένη από τις ομορφιές στο Πίσω Λιβάδι, η Μόνικα Μπελούτσι, συνεχίζει τις διακοπές της. Η Μπελούτσι γεύτηκε τις νοστιμιές του "Soirre cafe-meze" και έβγαλε φωτογραφία με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, κ. Κατερίνα Τέροβα.

Ζείδωρον:Μικρή συμβουλή από μας αγαπητέ Δημήτρη για την προέκταση του ρεπορτάζ σου!
Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τη βίλα που κάθε χρόνο φιλοξενεί την καρακουκλάρα,όπως γράφεις,Μόνικα Μπελούτσι.

Πάρε λοιπόν τα σύνεργά σου και τράβα για την παραλία των Τσουκαλιών,στα Μάρμαρα στους πρόποδες του Αντικέφαλου!

Μόλις φτάσεις στην πανέμορφη παραλία,διασχίζοντας το βουνό από τον Μώλο,πολύ εύκολα θα εντοπίσεις τη βίλα.Δεν είναι δα και πολλές,μόλις δύο!

Αντε να βοηθήσουμε λίγο παραπάνω.... πρώτο,δεύτερο,τρίτο οίκημα πάνω στον χωμάτινο παραλιακό δρόμο.Προσοχή:έχει ψηλό μαντρότοιχο,πιθανόν και σκύλο!!!

Update 9/7/2013: Στο μεσημεριανό δελτίου του ΣΤΑΡ μεταδόθηκε μέρος από το ρεπορτάζ του Φιλελεύθερου της Πάρου καθώς και όλες οι δικές μας πληροφορίες για την τοποθεσία που βρίσκεται η βίλα στην παραλία Τσουκαλιά μαζί με τις φωτογραφίες μας.
Οπως ήταν φυσικό... δεν αναφέρθηκε καμία πηγή!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom