Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Αφαντοι για 5η μέρα οι δολοφόνοι-δραπέτες! - Εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχουν συνεργούς στην Ήπειρο

Αφαντοι εξακολουθούν να παραμένουν από τα ξημερώματα της Παρασκευής μέχρι κι αυτή την ώρα οι δύο δολοφόνοι-δραπέτες των φυλακών Τρικάλων!
Το παραμικρό ίχνος τους δεν έχουν βρει οι αρχές από την ώρα που εγκατέλειψαν το μηχανάκι στη Φροσύνη Σουλίου.Νωρίτερα στη Φιλιππιάδα είχαν εγκαταλείψει  το κλεμμένο αγροτικό από την Παραβόλα  Αγρινίου και με άλλο κλεμμένο Ι.Χ έφτασαν στη Γλυκή, όπου έκλεψαν το μηχανάκι.

Το ανθρωποκυνηγητό στα όρη του Σουλίου, στη Ντουσκάρα και στην παραμεθόριο συνεχίζεται με αμείωτη ένταση!

Οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν σε εγρήγορση,περιμένοντας την πρώτη ύποπτη κίνηση για να αναλάβουν δράση,ενώ τα στελέχη της ΕΛΑΣ,διαμηνύουν,
πως οι έρευνες συνεχίζονται και στην περίπτωση που οι δραπέτες,βρίσκονται ακόμα στο Ελληνικό έδαφος,θα καταφέρουν να τους ξετρυπώσουν.

Αυτή την ώρα, ισχυρές δυνάμεις επιχειρούν σε δυο σημεία:Στο κάτω Ζάλογγο και στην περιοχή "Δυο Γέφυρες" έξω από το χωριό Γκρίμποβο Ιωαννίνων.

Εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχουν συνεργούς στην Ήπειρο οι δραπέτες!!!
Ακόμα και το σενάριο να είχαν συνεργούς στο Ελληνικό έδαφος,ο Μαριάν Κόλα και ο Ιλιρ Κούπα,εξετάζουν σοβαρά τα στελέχη της ΕΛΑΣ.Αρκετοί αξιωματικοί,πιστεύουν πως είναι πολύ πιθανό,κάποιοι να βοήθησαν τους δραπέτες να βρουν προσωρινό καταφύγιο
στην περιοχή της Ηπείρου.

Τις υποψίες αυτές μάλιστα,ενισχύει και η αποκάλυψη,πως πίσω από την επιχείρηση της απόδρασης,κρύβεται η γνωστή «συμμορία της Κρούγια»,η οποία είχε προχωρήσει σε 69 ληστρικές επιθέσεις από την Αράχοβα ως το Μερκοβούνι Τρίπολης και από το Ξυλόκαστρο ως το Λουτράκι, τη Λιβαδειά, τα Γιάννενα και τη Μεσσήνη!Η έρευνα συνεχίζεται σπιθαμή προς σπιθαμή.

Ελέγχονται σχολαστικά σπίτια,αγροικίες και κτηνοτροφικά καταλύματα, ενώ συλλέγονται πληροφορίες για ύποπτες κινήσεις.
http://epirusgate.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom