Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

4 χρόνια ΖΕΙΔΩΡΟΝ


Κυριακή 19 Ιουλίου 2009
Ακόμα ένα blog!... στον φιλόξενο αέρα του διαδικτύου... και εγένετο ΖΕΙΔΩΡΟΝ

Δειλά,δειλά στην αρχή και πολύ δυνατά στη συνέχεια "σκοτώσαμε" ώρες και ώρες χτυπώντας τα πλήκτρα του laptop μας (το οποίο παρεμπιπτόντως τα 'παιξε προχτές!ας είναι καλά οι φίλοι που μας δάνεισαν το δικό τους!).

Δεν ξέρουμε αν αυτά τα 4 χρόνια προσφέραμε ο,τιδήποτε σε οποιονδήποτε με τις 12.200 περίπου αναρτήσεις μας!Βλέποντας όμως την καθημερινή σας παρουσία εδώ πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο.

Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε για ποιο λόγο η Google,η Wordpress,ο δικός μας Pathfinder κι άλλοι πάροχοι μας προσφέρουν δωρεάν ηλεκτρονικό χώρο για να ασκούμε τη λεγόμενη "δημοσιογραφία των πολιτών" μέσα από τις σελίδες μας.

Για τις διαφημίσεις λένε πολλοί και συμφωνούμε αλλά....

Μήπως προέβλεψαν τις μέρες που θα έρχονταν όχι μόνο στην Ευρώπη,μα και παγκόσμια και μ' αυτό τον τρόπο μας έκαναν υποσυνείδητα "επαναστάτες του καναπέ";

Για σκεφθείτε τι θα γινόταν αν όλοι εμείς οι χιλιάδες bloggers αντί να χτυπάμε τ' άψυχα πλήκτρα βαράγαμε τα κεφάλια των τροϊκανών και των εγχώριων τοποτηρητών τους!

Πάντως το ταξίδι ήταν-είναι ωραίο και μας αρέσει.
Γνωρίσαμε κόσμο και κοσμάκι μέσα από το διαδίκτυο,"είδαμε" κι ίσως πατήσαμε αμέτρητες μπανανόφλουδες,κάναμε φίλους και με πολλούς είχαμε την χαρά και την τιμή να βρεθούμε κι από κοντά ,να τα πούμε και ν' ανταλλάξουμε απόψεις.

Ευχαριστούμε όλους όσους καθημερινά επισκέπτονται το Ζείδωρον,να είστε καλά και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε,όσο πάει,στο ίδιο στυλ και στο ίδιο μήκος κύματος!

Ξαναλέμε,επειδή αρκετοί φίλοι μας στέλνετε θέματα για έρευνα,ότι δεν είμαστε δημοσιογράφοι,απλά ένα παλιό μεράκι τώρα βρήκε χώρο να εκφραστεί εντελώς ερασιτεχνικά.


Σύμφωνα με τα στατιστικά της ίδιας της Google κάθε μέρα έχουμε κοντά στις 2.000 επισκέψεις,περίπου 60.000 τον μήνα και συνολικά αυτοί που επισκέφθηκαν από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα το Ζείδωρον ανέρχονται στα 2 εκατομμύρια.

1 σχόλιο:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Εύχομαι ,μακροημέρευση σε τούτη την δυναμική σελίδα που ενημερώνει τον αναγνώστη με σεβασμό ,αλήθεια και συνέπεια.

Και στον συντάκτη της, την αγάπη μου και την απεριόριστη εκτίμηση μου καταθέτω.

Read more: Go to TOP and Bottom