Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

3 μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στη security του νοσοκομείου Αγρινίου - Ακόμα δεν έγινε η μεταφορά του - Επίσκεψη Σαλμά


Εδώ και 3 μήνες οι εργαζόμενοι στην φύλαξη-ασφάλεια Security του Νοσοκομείου Αγρινίου παραμένουν απλήρωτοι. Ήδη η σύμβαση της εταιρείας που είχε αναλάβει το εν λόγω έργο έληξε, ενώ ο υπεύθυνος της εταιρείας βρίσκεται στην Αθήνα και έχει τους εργαζόμενους απλήρωτους, ενώ προοπτική πληρωμής δεν διαφαίνεται από πουθενά.

Σε συζητήσεις που έγιναν με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου – αλλά και μέσω διαρροών- προκύπτει μια αδιαφορία για το συγκεκριμένο πρόβλημα, όπως καταγγέλλεται από τους εργαζομένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε ξανά ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση του έργου Security και οι σχετικές διαδικασίες για την κατακύρωση του αναμένεται να ολοκληρωθούν.

Εάν ο διαγωνισμός κατακυρωθεί σε άλλη εταιρία, οι εργαζόμενοι διερωτώνται : «Τι θα γίνει όμως με τα χρήματα που χρωστάει στους εργαζόμενους; Θα επαναπροσληφθούν από μια νέα εταιρία αυτοί οι άνθρωποι; Αν όχι αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να κινηθούν δικαστικά, επιβαρύνοντας εαυτούς με επιπλέον έξοδα! Δημιουργείται λοιπόν ένα νέο κοινωνικό πρόβλημα. Και οι υπεύθυνοι, τι κάνουν? Πότε θα αποφασίσουν να κινηθούν και να ταράξουν τα νερά?», σημειώνουν χαρακτηριστικά εργαζόμενοι, που ήρθαν σε επικοινωνία με το agriniopress.gr

Αγιασαν τα μηχανήματα επί Σαλμά αλλά μεταφορά γιοκ
νοσοκομειο-300x225
Στο Νοσοκομείο του Αγρινίου βρέθηκε  χθες ο Μάριος Σαλμάς,όπως διαβάζουμε στο http://www.agrinionews.gr αλλά στο παλιό μέσα στην πόλη κι όχι στο νέο,που ο ίδιος "άγιασε" ως τελευταία πράξη της υπουργικής του θητείας! 

Ο μέχρι πρόσφατα αναπληρωτής υπουργός Υγείας είναι αυτές τις μέρες στην περιοχή, ίσως για πρώτη φορά μετά τον ανασχηματισμό. Επισκέφθηκε λοιπόν και το Νοσοκομείο όπου είχε συνάντηση με τη διοίκηση και τους προϊσταμένους των τμημάτων (ως τι;). 

Κύριο θέμα της συζήτησης η μεταφορά στο νέο Νοσοκομείο, ζήτημα εξάλλου που αποτέλεσε προσωπικό του στοίχημα.  Για τη  μετεγκατάσταση-που υποτίθεται ότι έπρεπε ήδη  να είχε γίνει (πέρασαν οι 10 μέρες!!!)- τα νέα είναι μάλλον θετικά(;) καθώς φαίνεται ότι βρέθηκε και η χρηματοδότηση-υπογράφηκαν οι πιστώσεις-για τη μεταφορά, αν και καθυστέρησε λίγες μέρες λόγω της  αλλαγής σκυτάλης στο υπουργείο. Εκτιμάται πλέον πως μέσα στο καλοκαίρι, ίσως και εντός Ιουλίου, θα τεθεί σε λειτουργία το νέο νοσοκομείο.

Ιδωμεν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom