Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Δεν μπόρεσε η Εθνική μας Κ-20 - Ηττα 3-1 από το Ουζμπεκιστάν και αποκλεισμός

Τρία πέναλτι σφύριξε ο ρέφερι!!!

Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου Κ-20 ,σε αγώνα που μόλις τελείωσε,αντιμετώπισε την αντίστοιχη του Ουζμπεκιστάν για τη φάση των "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων που διεξάγεται στην Τουρκία.

Δυστυχώς δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις της και το ταξίδι τελείωσε...

Δεν πειράζει κι ως εδώ καλά ήταν και αξίζουν συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητή!

Χαλαρά ξεκίνησε η ομάδα μας,αλλά μετά το γκολ που δέχτηκε συνήλθε και ανταπέδωσε αμέσως.Φάνηκε ότι η αντίπαλός της ήταν στα μέτρα της και με λίγη προσοχή θα πετύχαινε το στόχο της...

Ισόπαλο 1-1 έληξε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.Οι αντίπαλοι μας προηγήθηκαν στο 27' με τον Μακστάλιεφ και οι διεθνείς μας απάντησαν στο 33' με πέναλτι του Σταφυλίδη, το οποίο κέρδισε ο Διαμαντάκος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελληνες διεθνείς μπήκαν πιο δυνατά κι αποφασισμένοι να πάρουν τον αγώνα και την πρόκριση!
Δυστυχώς όμως στο 60' ο Κουρμπέλης παραχώρησε πέναλτι και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα στο 61' ο Σεργκέεβ κι έβαλε ξανά μπροστά το Ουζμπεκιστάν,ενώ η Ελληνική ομάδα συνέχισε με 10 παίκτες.

Το προβάδισμα στο σκορ και η αριθμητική υπεροχή έκαναν φαβορί για την πρόκριση τους αντιπάλους  μας,οι οποίοι δεν αρκέστηκαν στο 2-1,αλλά στο 83΄ και πάλι με χτύπημα πέναλτι του Ρακμάνοφ αυτή τη φορά έγραψαν το 3-1!Στο πέναλτι υπέπεσε ο Κωνσταντινίδης.

Στο 86' έμεινε και το Ουζμπεκιστάν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιουλντάσοβ με δεύτερη κίτρινη,αλλά ήταν πια πολύ αργά...

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ελλάδα: Καπίνο, Σταφυλίδης, Κωνσταντινίδης, Κουρμπέλης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας(58' Μπουγαΐδης), Φουρλάνος, Μπουχαλάκης(68' Μπακασέτας), Κολοβός, Γιαννιώτας(73' Ράνος), Διαμαντάκος.

Ουζμπεκιστάν: Αμάνοφ, Σαμσιτντίνοφ, Ρακμάνοφ, Γιουλντάσοφ, Φομίν, Μακστάλιεφ, Κόζακ(81' Ουρινμπόεβ), Τουράποφ(89' Γιουσούποβ), Σεργκέεβ(85' Χακίμοβ), Ουμπαγντουλάεφ, Σαρμπικοντιάεφ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΥΣ16 ΚΑΒΑΛΛΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ Η ΑΜΥΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΧΑΖΕΥΕ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ.ΟΙ ΔΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΘΕΛΑΝ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ.

Read more: Go to TOP and Bottom