Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Η απάντηση του «Newsbomb» στην κ. Αλέκα Παπαρήγα


Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, κ.Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε ότι «στο site του κ.Χαρδαβέλλα προαναγγέλθηκε η επίθεση κατά των διαδηλωτών του ΠΑΜΕ την Πέμπτη έξω από τη Βουλή».
Προφανώς η γ.γ. του ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα εννοούσε ότι ο Κ. Χαρδαβέλλας γνώριζει το σχέδιο των κουκουλοφόρων να χτυπήσουν τους διαδηλωτές με το γνωστό τραγικό αποτέλεσμα.
Σε απάντηση όλων αυτών των ισχυρισμών, ο κ. Κώστας Χαρδαβέλλας λέει τα εξής:

Πρώτον το site δεν είναι του κ. Κ. Χαρδαβέλλα, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα λέγεται “Newsbomb.gr”. Μπορεί ο κ. Χαρδαβέλλας να είναι συνιδρυτής του, αλλά παραμένει ο αρθρογράφος του και ρεπόρτερ κεντρικών θεμάτων και βεβαίως δεν είναι ιδιοκτήτης του κι ούτε διευθυντής του.
Δεύτερον, βεβαίως από τη Δευτέρα έγραψα στο “Newsbomb.gr” ένα κεντρικό θέμα με τίτλο «Πολεμικό σχέδιο της ΕΛΑΣ» και παρουσίασα ύστερα από ρεπορτάζ ότι η αστυνομία είχε πληροφορίες για τις κινήσεις και τις προθέσεις των κουκουλοφόρων, που τελικά επιβεβαιώθηκαν απόλυτα από το ρεπορτάζ του newsbomb.
Σε κανένα σημείο του ρεπορτάζ δεν υπήρχε πληροφορία για επίθεση κουκουλοφόρων στο ΠΑΜΕ. Προς επικύρωση όλων αυτών διαβάστε το επίμαχο ρεπορτάζ.
Τι σημειώνει ο κ. Χάρης Λαζαρόπουλος
Σχετικά με τις αναφορές και την ελλιπή ενημέρωση της γ.γ. του ΚΚΕ κ. Αλέκας Παπαρήγα για το ρεπορτάζ του κ. Κ. Χαρδαβέλλα και τη στάση που τήρησε το Newsbomb.gr κατά το κρίσιμο διήμερο των επεισοδίων στην Αθήνα ο διευθυντής του Newsbomb.gr κ. Χάρης Λαζαρόπουλος σημειώνει τα εξής:«Ενημερώσαμε την κοινή γνώμη για τα επιτελικά σχέδια που κατάρτισε η ηγεσία της Αστυνομίας και δεν προσπαθήσαμε να καλλιεργήσουμε καινά δαιμόνια.Θα ήταν προτιμότερο να αναγνωρίσει η γενική γραμματέας του ΚΚΕ ότι τηρήσαμε επιφυλακτική στάση σε όσα ειπώθηκαν σε άλλες ιστοσελίδες, ιστολόγια και δημόσιες συζητήσεις.Δεν είναι τυχαίο ότι το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου, όταν άρχισαν τα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος, επισημάναμε στο πρωτοσέλιδό μας ότι πίσω από το πολεμικό σκηνικό στο κέντρο της Αθήνας υπήρχε σχέδιο προβοκάτσιας και ήταν υποδειγματική η αντίσταση από την περιφρούρηση του ΠΑΜΕ.Κι αν δεν πρόσεξε η κ. Παπαρήγα αυτή τη θέση υπευθυνότητας, αντικειμενικότητας και σοβαρότητας απέναντι στην κοινή γνώμη, ίσως θα έπρεπε να την προσέξει ο κ. Μάκης Μαΐλης που την ενημέρωσε».

1 σχόλιο:

ANNA FLO είπε...

Καλημέρα Δημήτρη. Χάρηκα με την αντιμετώπιση των κουκουλοφόρων από τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, αλλά η άλλη μέρα μας βρήκε να παρακολουθούμε αντεγκλήσεις και αλληλοκατηγορίες των κομμάτων.Λυπηρό κατά τη γνώμη μου. Λυπηρό που μετατέθηκε η συζήτηση σε τόσο χαμηλά επίπεδα και χάθηκε η σημασία τόσης μεγάλης προσέλευσης του κόσμου!
Καλό σου Σ/Κο!

Read more: Go to TOP and Bottom