Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Απίστευτη λογική της ΔΕΗ:εξασφάλισε με ιδιαίτερο κόστος για την Επιχείρηση εναλλακτικούς τρόπους εκτύπωσης λογαριασμών με χαράτσι!!!!


Βασιλικότερη του βασιλέως η καλή μας η ΔΕΗ ομολογεί με δελτίο τύπου ότι: "εξασφάλισε, με ιδιαίτερο κόστος για την Επιχείρηση, εναλλακτικούς τρόπους εκτύπωσης και αποστολής λογαριασμών, μηχανισμοί που θα ενεργοποιηθούν σήμερα"!
Μιλάμε για το άκρον άωτον της ανοησίας,μόνο και μόνο για να εισπραχτεί το αντισυνταγματικό χαράτσι Βενιζέλου.Από τη μία τσέπη δηλαδή θα εισπράττουν φόρους (ελπίζουν) κι από την άλλη θα πληρώνουν ένα ιδιαίτερο κόστος γι' αυτή την είσπραξη!!!!

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΔΕΗ ΑΕ ανακοινώνει πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλεί στην Επιχείρηση η κατάληψη του κέντρου έκδοσης λογαριασμών από τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα, η Διοίκηση της Επιχείρησης από την πρώτη στιγμή που η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ μέσω ανακοινώσεων εξεδήλωσε την πρόθεσή της να παρεμποδίσει την έκδοση λογαριασμών εξασφάλισε, με ιδιαίτερο κόστος για την Επιχείρηση, εναλλακτικούς τρόπους εκτύπωσης και αποστολής, μηχανισμοί που θα ενεργοποιηθούν σήμερα.

Η Διοίκηση καλεί τη ΓΕΝΟΠ να αποχωρήσει άμεσα από τις εγκαταστάσεις της Επιχείρησης και επισημαίνει ότι - κατόπιν και της σχετικής τοποθέτησης του εποπτεύοντος Υπουργού - έδωσε εντολή προς τη νομική υπηρεσία να προσφύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη.

Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2011                           ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Οι εργαζόμενοι δεν κάνουν βήμα πίσω, εμμένουν στην κατάληψη του κτιρίου της Πειραιώς 247 όπου είναι το μηχανογραφικό τμήμα έκδοσης  των λογαριασμών και δηλώνουν ότι δεν θα κοπεί το ρεύμα σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom