Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Έχουμε δράστη για μία επίθεση κατά γυναίκας
Δεν έχουμε σαφήνεια για το πλαίσιο της υπόθεσης
Δεν μπορούμε να συνδέσουμε αυτή την υπόθεση με τις άλλες δύο
«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο νεαρός άνδρας ινδικής υπηκοότητας που εντοπίσθηκε, προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα και αναγνωρίσθηκε από την γυναίκα - θύμα του τελευταίου περιστατικού επίθεσης».



Πρωτοβουλία Πολιτών Πάρου
«Χωρίς διεκδίκηση δεν γίνεται τίποτα»
«Σε συζήτηση που είχε η εφημερίδα μας μαζί τους, μας είπαν: «Είμαστε ένα κίνημα τοπικού χαρακτήρα σε συνεργασία όμως με παρόμοια κινήματα σ' όλη τη χώρα. Θέλουμε να αφυπνιστεί ο κόσμος. Αν το καταφέρουμε αυτό, θα το δείξει ο καιρός. Δεν έχουμε πολιτικές βλέψεις, αλλά ούτε μας ενδιαφέρουν πλέον τα υπάρχοντα κόμματα. Γι' αυτό το λόγο προχωρούμε μόνοι μας σε εκδηλώσεις ενημέρωσης και πρωτοβουλίες δράσης».

ΑΠΝΟΙΑ 4 χρόνια στον δήμο Πάρου
«εορτάσθηκαν» με «μνημονιακή» υπερηφάνεια από την δημοτική διοίκηση Χρ. Βλαχογιάννη, με αφορμή τον απολογισμό οικονομικών του 2010!!!
«Παρά του ότι συχνά - πυκνά λαϊκίζει παριστάνοντας υποκριτικά τον επικριτικό προς την παρούσα Κυβέρνηση, γνωρίζει ότι δεν θα υπήρχε πολιτικά ποτέ χωρίς εκείνους που τον «επέβαλαν» στον Παριανό λαό, οι οποίοι συμβαίνει να πολιτεύονται στο ΠΑΣΟΚ».

Αλαλούμ με τα Ιταλικά στο Γυμνάσιο Παροικιάς
«Δηλαδή, ή ο μαθητής/τρια με το «νόμο» πλέον θα έκανε κοπάνα από το σχολείο ή στην περίπτωση του Γυμνασίου Παροικιάς το «όμορα» Γυμνάσια που διδάσκουν ως δεύτερη γλώσσα τα Ιταλικά βρίσκονται στη Σύρο και τη Μύκονο... Τόσο μυαλό οι αρμόδιοι! Προφανώς, θα πιστεύουν ότι όλα τα Γυμνάσια της χώρας, βρίσκονται σε αστικά κέντρα...».

Ερώτηση Κ. Μπιζά για τις Α.Π.Ε.
«Με αφορμή τις αντιδράσεις ορισμένων κατοίκων για το θόρυβο και τα τυχόν άλλα προβλήματα που επιφέρουν κάποιες μονάδες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (όπως ισχυρίζονται), αλλά και την ανύπαρκτη πληροφόρησή τους σχετικά με την ακριβή τοποθεσία που θα εγκατασταθούν τα νέα αιολικά πάρκα».

Ψίθυροι... δεξιοαριστερά
«Ο Στ. Φραγκούλης ήταν αυτός που θα ζήλευε την τοποθέτησή του και ο Τσίπ(ου)ρας. Ο κυρ - Στέλιος λοιπόν είπε ότι δεν τον ενοχλεί η παραχώρηση του γηπέδου και στη συνέχεια έκανε και δακρύβρεχτες δηλώσεις για τους ξενιτεμένους Πακιστανούς. Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα, από ό,τι πιο συντηρητικό σκεπτικό έχει το νησί μας στο δημοτικό συμβούλιο. Ο άνθρωπος που τσακώνεται μέχρι θανάτου για να μην πάρουν δικαιώματα οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΠ, το έπαιζε αριστερός για τους μετανάστες!».

Άνετα 2-0 ο ΑΟΠ
«Με δύο γκολ του Γιουρτζίδη ο ΑΟ Πάρου κέρδισε 2-0 την περασμένη Κυριακή το Φιλώτι, για τον Α' γύρο του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων».
fileleutheros.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom