Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Νυχτερινό ραντεβού στου Μαξίμου με τους "εθνικούς" μας εργολάβους-διαμορφωτές της κοινής γνώμης


Κύκλο επαφών με εκδότες και ανθρώπους του Τύπου ξεκίνησε ο πρωθυπουργός τα μεσάνυχτα της Δευτέρας!Κατ' άλλους συναντήθηκε στου Μαξίμου και κατ' άλλους στο γραφείο του στη Βουλή με τους μετόχους του Μεγάλου καναλιού για αρχή, τον κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη(;), τον κ. Γιώργο Μπόμπολα και τον κ. Σταύρο Ψυχάρη.

Η σειρά αυτή των επαφών με εκδότες και ιδιοκτήτες ραδιοτηλεοπτικών μέσων,γίνεται με αφορμή τη στάση που κρατούν τα ΜΜΕ σε μία περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για τη χώρα που κρίνεται η διαχείριση της ελληνικής κρίσης χρέους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου έθεσε στους ιδιοκτήτες του Mega το μέγεθος της ευθύνης τους για τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης και τόνισε πως δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να προωθούνται απόψεις και ιδέες που οδηγούν την Ελλάδα εκτός της ζώνης του ευρώ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρόμοιες συναντήσεις θα γίνουν και με τους ιδιοκτήτες των υπολοίπων μέσων,ώστε η πλύση εγκεφάλου να περιέχει τις ίδιες δόσεις προπαγάνδας!

Κακομοίρηδες σας διαφεύγει ότι πλέον το διαδίκτυο παίζει τον κυριότερο και εγκυρότερο ρόλο στην ενημέρωση κι ευτυχώς εν πολλοίς δεν ελέγχεται,ακόμα τουλάχιστον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom