Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Τα ΜΑΤ κατέλαβαν το ΧΥΤΑ στη Φυλή - Καταγγελία ότι εναπόθεσαν σκουπίδια στο Μπάντμιντον και στο Ελληνικό


Δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν καταλάβει από το πρωί της Κυριακής παρουσία εισαγγελέα τον ΧΥΤΑ της Φυλής. Η συγκομιδή των σκουπιδιών όμως δεν πραγματοποιείται δίοτι η ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισε ακόμα μία 48ωρη απεργία τη Δευτέρα και την Τρίτη ενώ ιδιωτικά απορριματοφόρα έχουν αναλάβει με αργό ρυθμό την αποκομιδή των σκουπιδιών.

Νωρίτερα ελάχιστοι απεργοί που δεν ξεπερνούσαν τους 20, βρίσκονταν πίσω από τις πόρτες, τις οποίες είχαν φράξει με μεγάλα κοντέινερ.

Τώρα όμως σύμφωνα με τον κ. Μπαλασόπουλο - λόγω της κήρυξης 48ωρων απεργιών - το άνοιγμα της Φυλής δεν έχει νόημα καθώς οι εργαζόμενοι θα απεργούν ως την Πέμπτη.

Ο κ. Μπαλασόπουλος κατήγγειλε επίσης ότι τα σκουπίδια που μάζεψαν τα ιδιωτικά φορτηγά εναποτέθηκαν παράνομα και πάλι με κίνδυνο της δημόσιας υγείας σε σημεία στο Μπάντμιντον και στο Ελληνικό!

Δημοτική Αρχή, εργαζόμενοι και δημότες μπλόκαραν την απόθεση των απορριμμάτων στο Ελληνικό

ΚΥΡΙΑΚΉ, 16 ΟΚΤΏΒΡΙΟΣ 2011 00:48
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ
alt

Με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης, Χρήστο Κορτζίδη, περίπου 500 πολίτες της πόλης μας εμποδισαν τα απορριμματοφόρα φορτηγά να ρίξουν σκουπίδια πίσω από το ΚΤΕΟ Ελληνικού.

Όμως παρά την άμεση κινητοποίηση του δήμου, των εργαζομένων και των κατοίκων από τις 23.00 το βράδυ του Σαββάτου, δυο απορριμματοφόρα πρόλαβαν να αποθέσουν τα σκουπίδια τους από διάφορες περιοχές της Αττικής.
Ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Χρήστος Κορτζίδης σε δηλώσεις του μάς είπε: «Είναι απαράδεκτα αυτά που γίνονται, με εντολή της Κυβέρνησης και της Περιφέρειας, έχουν βγει πέρα από κάθε λογική, ενώ είναι απαράδεκτη και η στάση της αστυνομίας».
Η «βρωμοδουλειά» της Περιφέρειας Αττικής, που εκτελεί τις ανευ λογικής αποφάσεις της κυβέρνησης τώρα έχει σταματήσει, χάρη στην άμεση κινητοποίηση, της δημοτικής Αρχής, των εργαζομένων και της τοπικής κοινωνίας, που δεν επιθυμούν σε καμιά περίπτωση να δούν τη πόλη μας να μετατρέπεται, ούτε σε καταριανό παράδεισο του τζόγου, όπως ήταν ο αρχικός «σχεδιασμός» της «κυβέρνησης», ούτε και... σε χωματερή -όπως ξαφνικά της ήρθε ως παράλογη απόφαση τώρα της «κυβέρνησης»!
Ο Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, μαζί με  εργαζόμενους, και  δημότες βρίσκονται επί 24ωρου βάσεως στο χώρο και περιφρουρούν.
Πρέπει να σημειωθεί ότι στο σημείο που πήγαν και έρριξαν τα σκουπίδια ακριβώς δίπλα λειτουργούν 3 σχολεία και 2 νηπιαγωγεία!
Αλλά δυστυχώς, αυτές είναι οι... ευαισθησίες της κατοχικής κυβέρνησης, του   κυβερνητικού περιφερειάρχη, που αν και κάτοικος του διπλανού δήμου Γλυφάδας δεν σεβάστηκε την πόλη μας, καθώς,και των απεργοσπαστικών ιδιωτικών εταιριών που τους υπηρετούν!
Οι πολίτες του Ελληνικού και της Αργυρούπολης που όπως οφείλουν να γνωρίζουν, και σίγουρα γνωρίζουν, οι κύριοι της κυβέρνησης αποτελείται στη πλειοψηφία της, από πρόσφυγες πόντιους, κρητικούς, ηπειρώτες και μανιάτες, δεν έχουν καμιά διάθεση να μετατραπεί ο δήμος μας, το Ελληνικό και η Αργυρούπολη σε χωματερή και θα αντισταθούν με κάθε μέσο, στις παράλογες αυτές αποφάσεις της κυβέρνησης και της Περιφέρειας Αττικής.
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΜΑΤΕΡΗ- ΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ!
http://epikoinonia-arg.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom