Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Α.Π.Ε. - Μ.Π.Ε. και αναστάτωση στην Πάρο
«Ακόμα, να συνεργαστεί ο δήμος μας με άλλους δήμους στις Κυκλάδες που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα και να γίνει διερεύνηση από τη νομική υπηρεσία για το αν πρέπει να γίνει προσφυγή στο ΣτΕ».



ΑΝΑΛΥΣΗ: Για τις μονάδες ΑΠΕ. Κωλοτούμπα Βλαχογιάννη... ευτυχώς, υπέρ των πολιτών
«Κύρια επιχειρήματα και τακτικές που χρησιμοποιήθηκαν από την πλευρά του συνδυασμού Χρ. Βλαχογιάννη ήταν: 1) Η μετάδοση απογοήτευσης στους πολίτες Νο 1, με το σκεπτικό «Το κράτος δεν έχει δώσει αρμοδιότητες στα δημοτικά συμβούλια για να αποφασίζουν για τα θέματά του τόπου και γι' αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε».

Παριανοί πολίτες σε δράση
«Έτσι, ήταν φυσικό να λείπουν και οι συνήθεις «μαϊντανοί» που μαζεύονται σε παρόμοιες εκδηλώσεις για να αποσπάσουν μία χειραψία ή να δηλώσουν το παρόν τους και να κάνουν δημόσιες σχέσεις».

Τα μπερδέψαμε όλα. Του Δ.Μ.Μ.
«Τα πάντα έχω δει σ' αυτό το νησί. Ε; Γιατί να μη δω και Βλαχογιάννη να κάνει κριτική στον Ραγκούση;».

Έκπληξη και απορία (Σχόλια στο δημοσίευμα της ΚΕΠ). Της Μπ. Μπιζά
«Οι διακόσιοι Παριανοί συκοφαντήθηκαν λοιπόν ότι είναι ρατσιστές, επειδή περιγράφουν μια πραγματικότητα που τη ζει όχι μόνο η Πάρος, αλλά όλη η Ελλάδα, και μόνο εσείς - η ΚΕΠ - δεν τη βλέπετε!».

ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: «Κουλτούρα» και ζητιάνοι Του Μιχ. Παπαδάκη
«Είναι σημαντικό για έναν Δήμο να αφουγκράζεται συνεχώς τις ανάγκες των πολιτών του εμπλουτίζοντας κάθε χρόνο τα προγράμματα του για τον αθλητισμό και όχι πετσοκόβοντάς τα χρόνο με το χρόνο».

Συνέχεια κινητοποιήσεων στο Γυμνάσιο Πάρου
«Από την άλλη ο δήμαρχος του νησιού δείχνει να μην κατανοεί το πρόβλημα ή ίσως δεν μπορεί να το αντέξει στους ώμους του».

Ψίθυροι... της επανάστασης
«Εκάναμεν Επανάσταση! Αυτή τη φορά θα προκάνουμε. Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει ούλους. Με Φραγκούλη αρχηγό ούλοι για ένα κοινό σκοπό. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΑΕ».

Νέος πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Κυκλάδων
«Κύριο χαρακτηριστικό της εκλογικής αναμέτρησης στην Πάρο ήταν ότι κατά την ψηφοφορία εμφανίστηκαν μέλη της ΝΔ που στο παρελθόν για διάφορους λόγους είχαν πάρει αποστάσεις από την τοπική οργάνωση».

Προηγήθηκε, αλλά... ΑΟΠ - Πανναξιακός 1-3
«Μόνο, που και οι τρεις «γκρίζες» φάσεις έγιναν όταν ο ΑΟΠ είχε πρωτοπορία στο σκορ και όταν το σκορ ήταν ισόπαλο ακόμα. Οι δύσκολες λοιπόν φάσεις έγιναν τη στιγμή που ο ΑΟΠ είχε το πάνω χέρι και έτσι οι φίλοι της Παριανής ομάδας έχουν το αίσθημα της αδικίας μέσα τους».
http://fileleutheros.pblogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom