Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Ληστής ξετίναξε τη μπάγκα και τα μέτρα ασφαλείας του "Ελευθέριος Βενιζέλος"

τον υποδέχτηκαν,πήρε 1 εκ. ευρώ κι έφυγε σαν κύριος με ταξί!!!!

Περίεργη υπόθεση και πολλά τα ερωτηματικά για την Αστυνομία
Κύριος ήρθα,κύριος φεύγω που λέει κι ο καλλιτέχνης

Σήμερα το απόγευμα γύρω στις 4:00 ένας ληστής ξετίναξε όλα τα μέτρα ασφαλείας του "Ελευθέριος Βενιζέλος"  και άρπαξε από το χρηματοκιβώτιο τράπεζας,που βρίσκεται στο χώρο των αφίξεων, ένα εκατομμύριο ευρώ και έφυγε με ταξί.

Η ευκολία αυτή του δράστη έχει προκαλέσει αναστάτωση και πολλά ερωτηματικά στα ανώτατα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. γιατί δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο οπλισμένος κακοποιός να εισβάλει σ΄ έναν από τους καλύτερα φυλασσόμενους χώρους της Ελλάδας που διαθέτει και Αστυνομική Διεύθυνση με ικανή δύναμη και να ληστεύει με άνεση μια τράπεζα και με ακόμα μεγαλύτερη  άνεση να διαφεύγει περιμένοντας στην ουρά για ταξί χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό!!!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στις αρχές της εβδομάδας στο υποκατάστημα της τράπεζας είχε φτάσει ένα e – mail,που φαινόταν οτι προέρχεται απο τα κεντρικά της εταιρίας, και το οποίο τους ενημέρωνε οτι το μεσημέρι της Κυριακής θα γίνουν εργασίες ανακαίνισης και θα έρθουν δυο εργάτες με συγκεκριμένα ονόματα. Έτσι όταν σήμερα το απόγευμα ο ληστής μπήκε στο υποκατάστημα και είπε στους τρεις υπαλλήλους πως είναι ο "τεχνικός" και μάλιστα τους έδωσε το όνομα που αναφερόταν στο e – mail , αυτοί του άνοιξαν τις πόρτες για να δουλέψει. Ο ληστής που φόραγε φόρμα εργασίας και κρατούσε μια εργαλειοθήκη ζήτησε να μπει στο χώρο που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο και όταν οι υπάλληλοι του άνοιξαν έβγαλε το όπλο τους ακινητοποίησε και ζήτησε τον αριθμό του χρηματοκιβωτίου.Στη συνέχεια άρπαξε τα χρήματα, έδεσε τους υπαλλήλους και έφυγε σαν κύριος.
Τα απίστευτα και ευτράπελα της υπόθεσης δεν τελείωσαν εδώ:ο ληστής  αφού κατά την έξοδό του χαιρέτισε τους αστυνομικούς με τους σάκους στα χέρια περίμενε ταξί και στη συνέχεια εξαφανίστηκε με τη λεία του ενός εκατομμυρίου ευρώ!!!!

Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός και οι αξιωματικοί της Ασφάλειας δηλώνουν αισιόδοξοι, καθώς οι δεκάδες κάμερες που έχει το αεροδρόμιο κατέγραψαν καρέ – καρέ όλες τις κινήσεις του περίεργου ληστή.

2 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Kαλησπέρα Δημήτρη με τις ειδήσεις σου που μας χαρίζουν που και που λίγο γέλιο!!!!!!!!!!!
Σαν κύριοι φεύγουν τελικά οι ληστές....παντού!
Καλή εβδομάδα!!!!!!!!!

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλώς τηνα,καλό μήνα Αννα μου!
Η συγκεκριμένη είδηση όμως παρά είναι για γέλια.Αν ήξερα ότι είναι τόσο εύκολο θα το επιχειρούσα και 'γω!!!!

Read more: Go to TOP and Bottom