Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Αγριο βρίσιμο στον Πεταλωτή από Δικηγόρους! Δείτε τι τους απάντησε



Φραστική επίθεση δέχθηκε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής πριν από λίγο, στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, όπου παρίσταται στην Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας. Όλα συνέβησαν όταν ανέβηκε στο βήμα για να απευθυνθεί στους εκπροσώπους των Ελλήνων δικηγόρων, στην έναρξη των διήμερων εργασιών της Ολομέλειας.

Τρεις Θεσσαλονικείς δικηγόροι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και διέκοψαν τον κ. Πεταλωτή, αποκαλώντας τον "καραγκιόζη" και απαιτώντας να κατέβει από το βήμα. Ακολούθησε διάλογος μεταξύ των δικηγόρων και του υφυπουργού καθώς ο τελευταίος αποφάσισε να δώσει απάντηση, αποκαλώντας τους "γνωστούς" για τέτοιου είδους συμπεριφορές. Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν και αυτήν την ώρα η ομιλία του κ. Πεταλωτή συνεχίζεται κανονικά.



Από νωρίς τα απρόοπτα

Από νωρίς σημειώθηκαν απρόοπτα κατά την άφιξη του υφυπουργού Δικαιοσύνης στην Πάτρα, σήμερα το απόγευμα. Μόλις ο κ. Πεταλωτής έφθασε στο κτίριο όπου στεγάζεται η αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών μπήκε στο ασανσέρ μαζί με τον σωματοφύλακά του, τον γραμματέα του υπουργείου Μαρίνο Σκανδάμη και δύο δικηγόρους μέλη του προεδρείου του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, αλλά το ασανσέρ... κόλλησε μεταξύ δεύτερου και τρίτου ορόφου!

Ο δικηγόρος Τάκης Παπαδόπουλος προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα αλλά ανεπιτυχώς. Έξω από το ασανσέρ επικράτησε μικρή αναστάτωση από τη συνοδεία του υφυπουργού καθώς οι συνοδοί δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει. Μετά από μερικά λεπτά το ασανσέρ λειτούργησε και πάλι, αλλά κατέβηκε στο ισόγειο, ενώ ο κ. Πεταλωτής προτίμησε να ανεβεί στον τρίτο όροφο από τις... σκάλες!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom