Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Επεισόδια στο Σύνταγμα με τραυματίες - Δείτε τι συμβαίνει τώρα - Ψηφίστηκε το χαράτσι με 155 ΝΑΙ


-Κλειστή η Βασιλίσσης Σοφίας και η Αμαλίας από τους Αγανακτισμένους
-Νωρίτερα υπήρξε ένταση ανάμεσα στους ένστολους και τους αγανακτισμένους

Συνεχώς δημιουργούνται μικροεπεισόδια μεταξύ αστυνομικών και αγανακτισμένων πολιτών,υπάρχουν και τραυματισμοί!Γίνεται χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Οι Αγανακτισμένοι και μέλη πολλών άλλων οργανώσεων,μεταξύ των οποίων και 600 περίπου ένστολοι,συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το ειδικό τέλος στα ακίνητα και φυσικά όλα τα μέτρα τα οποία κάθε τρεις και λίγο ανακοινώνει η κυβέρνηση.

Οι Αγανακτισμένοι κατάφεραν να φτάσουν μέχρι και το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, αλλά αυτό κράτησε για λίγο, καθώς ξαφνικά μία διμοιρία των ΜΑΤ με περιορισμένη χρήση δακρυγόνων έδιωξε τους Αγανακτισμένους πάνω από την πλατεία και τους κατηύθυνε στην Πλατεία Συντάγματος.

Να σημειώσουμε ότι η ψηφοφορία για το χαράτσι στα ακίνητα τελείωσε με 155 ΝΑΙ.
Δεν υπάρχει εξαίρεση για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που είναι μισθωμένα στο ελληνικό δημόσιο ή σε νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, διευκρίνισε μιλώντας στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.
Δείτε:

2 σχόλια:

gitsanas είπε...

Δεν υπολογίζουν κανέναν.
155 δοσίλογοι γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια έναν ολόκληρο λαό.
Πού θα βγει αυτό;
Δεν βλέπω φως.

zeidoron dtsoukas είπε...

Τι τα θες τι τα γυρεύεις Γίτσα μου!
Εχουν γαντζωθεί από τη βουλευτική καρέκλα και δεν καταλαβαίνουν ούτε το απλό:οι μισοί τουλάχιστον απ' αυτούς δεν θα ξαναδούν τη βουλή ούτε απ' έξω!
Δεν πειράζει,καθένας εφ' ώ ετάχθη.

Read more: Go to TOP and Bottom