Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Οι σχιζοφρενείς δολοφόνοι με τον πράσινο πριονισμένο οδοντοτό ήλιο… ολοκλήρωσαν την τηλεδιάσκεψη!!!


Η είδηση:
Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη. Σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών αναφέρεται πως έγινε μία παραγωγική συζήτηση. Και προσθέτει ότι αύριο οι τεχνικές επιτροπές που είναι στην Αθήνα θα επεξεργαστούν ορισμένα στοιχεία και η τηλεδιάσκεψη θα επαναληφθεί την Τρίτη στις 19.00.
Στο μεταξύ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τρόικα ζητά να περικοπούν μέχρι το τέλος του χρόνου δαπάνες 2 δισ. ευρώ. Το κονδύλι θα εξευρεθεί από μείωση μισθών, συντάξεων και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών η κυβέρνηση βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την τρόικα και θεωρούν ως πολύ πιθανό αυτό να συμβεί ΄στην επαναληπτική τηλεδιάσκεψη την Τρίτη στις 19.00.

Και το σχόλιο Αναγνώστη στο Ελληνικό Καφενείο
Θα συνεχιστεί και αύριο η τηλεδιάσκεψη..
Φοβερό ανέκδοτο: η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ … διαπραγματεύεται.

Ολοκληρώθηκε για σήμερα η τηλεδιάσκεψη και θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα την ίδια ώρα. Ήταν μια ουσιαστική και παραγωγική συζήτηση, αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου του κ. Βενιζέλου.

Έχουν πάρει δηλαδή χαρτί και μολύβι και μας … κόβουν κουστούμι, ενώ χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι δεν ξέρουν τις τους ξημερώνει αύριο. Δεν γνωρίζουν αν θα έχουν δουλειά, αν θα πληρώνονται, αν θα έχουν να πληρώσουν το φαϊ και το σχολείο των παιδιών τους.

Χιλιάδες συνταξιούχοι επίσης δεν γνωρίζουν αν θα παίρνουν τις ίδιες συντάξεις, αν θα κόψουν όσων είναι κάτω από 55 ετών, αν θα γίνει περικοπή του μηνιάτικού τους.

Ολοι αυτοί είναι μισθοσυντήρητοι. Οι απολαβές τους δεν είναι τεράστιες και καλώς ή κακώς βρέθηκαν στο δημόσιο τομέα και τώρα απειλείται η οικογενειακή τους ηρεμία.

Θα είναι ή δεν θα είναι άνεργοι αύριο και τι θα κάνουν για να ζήσουν;

Κι όμως, ενώ η αγωνία βρίσκεται στο κατακόρυφο, ενώ το άγχος έχει χτυπήσει κόκκινο στην ελληνική κοινωνία, κάποιοι παίζουν στην πλάτη του κόσμου παιχνίδια.

Δηλαδή, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να διαρρέονται καταστροφικά μέτρα, ενώ ο κόσμος ακούει και διαβάζει ότι θα πέσει ο ουρανός πάνω του, ο Βενιζέλος και η τρόικα απλά… τηλεδιασκέπτονται.

- Εκτός κι αν Βενιζέλος και τρόικα παίζουν… πασιέντσα στα κομπιούτερ τους και όποιος κερδίσει θα έχει το πάνω χέρι.

Ομως, την ίδια ώρα ο κόσμος φοβάται για όλα αυτά που θα γίνουν γι’ αυτόν χωρίς αυτόν.
Και θα περιμένει πότε θα αξιωθούν να τελειώσουν την τηλεδιάσκεψη.
__________________________________________
Οι σχιζοφρενείς δολοφόνοι με τον πράσινο πριονισμένο οδοντοτό ήλιο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom