Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ελεος ρε! Δίνουν επίδομα τρίτεκνης στη σύζυγο του Πάγκαλου και την ίδια ώρα έκοψαν το ρεύμα σε ανάπηρο πολέμου και σε πολύτεκνους

Δεν είναι μόνο η κυρία Μενεγάκη που εισπράττει το επίδομα τρίτεκνης μητέρας από  τον ΟΓΑ,μας προέκυψε και η κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη η σύζυγος του κυρίου "μαζί τα φάγαμε"!
Δοξάστε τους και μετά διαβάστε σε ποιούς έκοψε το ρεύμα η ΔΕΗ!

Τεράστιο πολιτικό και ηθικό ζήτημα προκύπτει μετά την αποκάλυψη ότι η σύζυγος του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, κα Χριστίνα Χριστοφάκη εισπράττει επίδομα τρίτεκνης!

Την ώρα που η κυβέρνηση «χτυπά» ανελέητα τους πολίτες ζητώντας με το άδικο χαράτσι για τα ακίνητα αλλά και με τους άλλους φόρους να βάλουν όσο πιο βαθιά γίνεται το χέρι στην τσέπη, αποκαλύπτεται, σύμφωνα και με τα έγγραφα που παρουσιάζει το protothema.gr ότι η σύζυγος του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κα Χριστίνα Χριστοφάκη εισέπραξε για το 2010 το ποσό 2.145 ευρώ από τον ΟΓΑ.

Ένα ποσό το οποίο ισοδυναμεί με 4 μηνιαίους μισθούς δημόσιου υπαλλήλου και που σίγουρα η κα Χριστοφάκη δεν θα είχε και μεγάλη ανάγκη…

Το συγκεκριμένο αυτό επίδομα καταβάλλεται ανεξάρτητα από οποιοδήποτε άλλο επίδομα, μισθό, σύνταξη ή αποζημίωση και δεν υπόκειται σε παρακράτηση φόρου…

Διαβάστε τώρα και την αναλγησία του ίδιου Ελληνικού κράτους:

Διέκοψαν την παροχή σε ανάπηρο πολέμου

Δραματική κατάσταση εκτιμάται ότι θα επικρατήσει με την επικείμενη, εκβιαστική, είσπραξη του τέλους ακινήτων
"Πολυτέλεια" το ηλεκτρικό ρεύμα-Διέκοψαν την παροχή σε ανάπηρο πολέμου
Υπό το φως των κεριών, λόγω αδυναμίας πληρωμής του λογαριασμού...
Όταν καθημερινά στο Ηράκλειο συνεργεία της ΔΕΗ προχωρούν σε δεκάδες διακοπές ρευματοδότησης λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών, τότε μπορεί να αντιληφθεί κάποιος την δραματική κατάσταση που θα επικρατήσει το προσεχές διάστημα με την εκβιαστική είσπραξη του έκτακτου τέλους για τα ακίνητα μέσω της επιχείρησης.

Πολύτεκνοι, γέροντες, ακόμα και ανάπηροι πολέμου ζουν χωρίς ρεύμα στο σπίτι τους επειδή αδυνατούν να πληρώσουν το λογαριασμό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μόνο για το διάστημα Μαΐου-Ιουλίου το ύψος των ανεξόφλητων λογαριασμών στην Κρήτη ήταν 40-50 εκατομμύρια ευρώ. Την ίδια ώρα κλιμακώνονται οι αντιδράσεις των πολιτών για το νέο χαράτσι ενώ πληθαίνουν οι φωνές που καλούν σε μαζική άρνηση πληρωμών.

Πάντως η επίμαχη τροπολογία κατατέθηκε χθες στη Βουλή. Έγινε μάλιστα γνωστό ότι στις περιπτώσεις που η ΔΕΗ δε διακόψει το ρεύμα, τότε θα κληθεί να πληρώσει εκείνη το πρόστιμο και μάλιστα προσαυξημένο. Να μην πληρώσουν το χαράτσι καλούν τους πολίτες συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
Πραγματικά συγκλονιστική είναι η περίπτωση ενός ηλικιωμένου που διέμενε σε ένα παλιό σπίτι στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου. Το συνεργείο έκοψε το ρεύμα, όπως είχε εντολή. Πριν καλά-καλά αποχωρήσουν οι υπάλληλοι είδαν τον ένοικο του σπιτιού να βγαίνει από τον οντά της παλιάς κατοικίας.

«Τότε διαπιστώσαμε ότι είχε ένα πόδι. Δεν το ξέραμε. Μας φώναξε με όλη του τη δύναμη: «Το ένα μου πόδι το έδωσα για την πατρίδα μου. Και τώρα έρχεται η Ελλάδα και μου κόβει το ρεύμα». Αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορώ να τον ξεχάσω όσο ζω. Ειλικρινά ντράπηκα. Όμως δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς γιατί θα είχαμε κυρώσεις».

Σε άλλη περίπτωση, συνεργείο της ΔΕΗ αναγκάστηκε να κόψει το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια με μικρά παιδιά. «Έκλαιγε η μάνα, έκλαιγαν και τα μικρά. Ο πατέρας άνεργος. Ούτε να μαγειρέψουν μπορούσαν, ούτε καν στο ψυγείο υπήρχε το γάλα των παιδιών. Τα μεγαλύτερα παιδιά διάβαζαν με το κεράκι. Τραγικές καταστάσεις. Τα λόγια δεν μπορούν να τις περιγράψουν».

Να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια, τις διακοπές ρεύματος έχουν αναλάβει ιδιώτες με εργολαβίες που συνάπτουν με τη ΔΕΗ. Οι εκτιμήσεις με βάση τα ισχύοντα δεδομένα είναι ότι μέσα στους επόμενους μήνες ο αριθμός των εντολών για διακοπή του ρεύματος θα αυξηθεί δραματικά. Και πολλοί είναι εκείνοι που διερωτώνται τι θα γίνει μέσα στο χειμώνα.

Την ίδια ώρα πολλοί είναι οι καταναλωτές που αναγκάζονται να παρανομήσουν, προχωρώντας σε επανασύνδεση-θέτοντας πολλές φορές σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή τους-ενώ άλλοι κάνουν ρευματοκλοπή.

ΠΑΤΡΙΣ - Ευ.Καρεκλάκη
cretalive.gr

ΖΕΙΔΩΡΟΝ:Λεχρίτες έλεος!!!!
και μια μικρή απορία αφελούς:με τι καρδιά και πόσο θράσος ευκατάστατες κυρίες της "καλής κοινωνίας" καταδέχονται να περάσουν το κατώφλι του ΟΓΑ(!) και να υποβάλουν αίτηση οικογενειακού επιδόματος;Δεν φτάνει βρε αδερφέ να το δικαιούσαι πρέπει να το 'χεις και ανάγκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: