Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Σε αδιέξοδο ο Γιώργος! - πουλάει το σπίτι στο Καστρί



Η οικογένεια Παπανδρέου βάζει πωλητήριο στην οικία της στο Καστρί. Η απόφαση πάρθηκε από τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, η ύφεση και τα μέτρα λιτότητας δεν κάνουν διακρίσεις ανάμεσα στους απλούς πολίτες και στον πολιτικό κόσμο.  Ο πρωθυπουργός, μη μπορώντας να ανταποκριθεί στα οικογενειακά έξοδα αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι που μεγάλωσε.


Η οικονομική κρίση, τα φοροεισπρακτικά μέτρα που συνεχώς πληθαίνουν καθώς και η μείωση του μισθού των δημοσίων λειτουργών καθιστούν επιτακτική την ανάγκη των Παπανδρέου για εξεύρεση νέων  χρηματικών πόρων. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότιο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να συντρέχει οικονομικά τόσο την μητέρα του η οποία είναι συνταξιούχος, όσο και την κόρη του που είναι φοιτήτρια στο εξωτερικό.

Γι’ αυτό το λόγο η σύζυγος του πρωθυπουργού Άντα έχει επισκεφθεί γνωστό κτηματομεσιτικό γραφείο των βορείων προαστίων για να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες πώλησης. Ήδη,  όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές της κτηματαγοράς, έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από γνωστό ομογενή του Καναδά.

Στην αγοραπωλησία του σπιτιού οι οικογένεια Παπανδρέου εντάσσει πλην του οικήματος των 210 τμ και ορισμένα ιστορικά κειμήλια της ιστορίας της. Συγκεκριμένα, ο αγοραστής θα λάβει το “συμβόλαιο με τον λαό” που σύναψε ο Ανδρέας Παπανδρέου, ένα κέντημα σταυρωτής κομποβελονιάς της μητέρας του σημερινού πρωθυπουργού, την μπανιερά που έκανε τα πρώτα του μπάνια ο Αντρίκος Παπανδρέου καθώς επίσης και έναν θερμοσίφωνα. 

Ο Γιώργος Παπανδρέου, με την οικογένεια του, αναμένεται να μετακομίσει πιθανότατα σε ένα μικρότερο διαμέρισμα, θέλοντας έτσι με το προσωπικό του παράδειγμα να αποδείξει στους Έλληνες πολίτες πως όταν λέει ότι η κρίση και τα μέτρα πόνεσαν ακόμα και τον ίδιο, το εννοεί. 
ellinofreneia.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom