Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Δεν είναι όλες οι πεθερές κακές!!!!!

Ο κύριος Κλέων Παπαδόπουλος είναι Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. 
Οι ζημιές εξαμήνου για το ΤΤ ανέρχονται στο ιλιγγιώδες, απίστευτο ποσό των 498,4 εκατ. ευρώ.
Δείτε το (πηγή: imerisia): 

Kαι δεν είναι κάτι το ξεχωριστό, αφού οι περισσότερες τράπεζες έχουν φέτος ζημίες.

Τι κάνουν λοιπόν οι Τράπεζες; Μαζεύονται. Κλείνουν δηλαδή υποκαταστήματα και μεταφέρουν το προσωπικό σε άλλα ώστε να επιτύχουν οικονομίες κλίμακος.
Για τους Θεσσαλονικείς: Θυμάστε την ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ στην οδό Μπότσαρη και Πατρών γωνία, απέναντι από το πάρκο με τις ταβέρνες “ελιά-λεμόνι” κλπ; Έκλεισε.
Θυμάστε την ΑLPHA στην οδό Λαγκαδά 16, κοντά στην Ποδηλατούπολη στο Βαρδάρι; Έκλεισε.
Μόνο το 2011, έκλεισαν 12 καταστήματα τραπεζών στη Θεσσαλονίκη.
Μία τράπεζα όμως, ανοίγει καινούριο υποκατάστημα!
Ποιά;
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο του κ.Κλέωνα Παπαδόπουλου.
Ποιός είναι ο κ.Παπαδόπουλος; Στενός φίλος του Ανδρέα Ανδρέα Παπανδρέου, του αδερφού του Πρωυθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου δηλαδή, που έγινε γνωστός από κάτι CDS, I4CENSE, χορηγίες κλπ, αλλά αυτά μπορείτε να τα διαβάσετε παντού στο διαδίκτυο και κυρίως στοolympia.gr.
Πού στήνεται το νέο κατάστημα του Τ.Τ. του οποίου η μετοχή διαπραγματεύεται 10 φορές κάτω από την εισαγωγή της;
Στη Θεσσαλονίκη και για την ακρίβεια στην οδό Βασιλίσσης 129Α, δίπλα από την εκκλησία της Ανάληψης, στον παράδρομο που βλέπετε όσοι κατεβαίνετε στο κέντρο από τα Ανατολικά.
Και πού είναι το παράξενο;
Ότι στα 200 μέτρα από το σημείο, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 84 και Σκιάθου, υπάρχει κι άλλο κατάστημα ΤΤ ! Δείτε τον χάρτη:
Αλλά και 300 μέτρα παρακάτω, υπάρχει κι άλλο κατάστημα ! Στην οδό Βασ.Όλγας 84 ! Δείτε τα καταστήματα από το site του ΤΤ:
Τι ήταν όμως το συγκεκριμένο ακίνητο, πριν ανοίξει εκεί νέο κατάστημα Τ.Τ.;
Στο ισόγειο κατάστημα της οδού Βασιλίσσης Όλγας 129 Α (Ανάληψη) στη Θεσσαλονίκη, στεγαζόταν μέχρι πρόσφατα ένα κατάστημα πώλησης ηλεκτρικών συσκευών της γνωστής σειράς EXPERT, (ενοικιάστρια η εταιρεία ΑΝΑΔΡΑΣΙΣ Α.Ε.) το οποίο όπως χιλιάδες άλλα καταστήματα έκλεισε, αφήνοντας πίσω του χρέη, ανεργία, πόνο και δυστυχία. 
Όπως ήταν φυσικό θα έμενε κενό λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης δημιουργώντας αντίστοιχα οικονομικά προβλήματα και στην ιδιοκτήτρια.
  Όμως, παρά το γεγονός ότι στη Θεσσαλονίκη, υπάρχουν 20.000 καταστήματα ανοίκιαστα, το συγκεκριμένο ακίνητο, έδωσε ο ….Θεός και νοικιάστηκε. Ξεκίνησαν μάλιστα οι εργασίες. Δείτε πώς είναι σήμερα:
  
Ποιανού όμως είναι το συγκεκριμένο κατάστημα που είχε την τύχη να ενοικιαστεί γρήγορα; 
Ιδιοκτήτριά του ακινήτου ειναι η κυρία ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΝΝΑ σύζυγος ΖΑΧΑΡΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ, το γένος ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ ΤΣΟΥΔΗ. 
Η κ.Αλεξίου, με καταγωγή από σημαντική  οικογένεια εμπόρων της Θράκης.
Με το υπ’αριθμ. 39541/30-4-1996 συμβόλαιο του συμβολαιογράφου Θεσσαλονίκης, Δ.Σαραγιώτη, η κ.Αλεξίου Άννα παρεχώρησε την ψιλή κυριότητα του συγκεκριμένου ακινήτου στον γιό της Ευάγγελο και κράτησε την επικαρπία (το εισόδημα δηλαδή).
  Η κυρία Αλεξίου όμως έχει και μια κόρη: Την (όμορφη, αξιαγάπητη, γλυκύτατη) Μαριάνθη Αλεξίου του Ζαχαρία και της Άννας (η οποία έχει το όνομα της γιαγιάς της Μαριάνθης Τσουδή)
  Και εδώ αρχίζει το ενδιαφέρον:
  Η Μαριάνθη Αλεξίου του Ζαχαρία και της Άννας, η κόρη της ιδιοκτήτριας του ακινήτου που νοίκιασε με υψηλό μάλιστα τίμημα (300% περισσότερο από ότι το διπλανό κατάστημα UNITED  SPORTS), τυχαίνει να είναι …
σύζυγος του Αντρίκου Παπανδρέου !
  Του φίλου του Κλέωνα Παπαδόπουλου. Του αδερφού του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Ιδού η οικογενειακή μερίδα 34377 στο δήμο Ν.Ερυθαίας:
Διατυπώνεται λοιπόν το ερώτημα, αν όλη αυτή η υπόθεση είναι νόμιμη, αν είναι προς το συμφέρον της κρατικής τράπεζας να κάνει και δεύτερο κατάστημα στα 200 μέτρα, και το κυριότερο αν είναι πολιτικά ηθικό να γίνονται όλα αυτά στα όρια της νομιμότητας για να “βολευτεί” οικονομικά η πεθερά του αδελφού του Πρωθυπουργού.
Αναμένονται απαντήσεις για τη «σύμπτωση» αλλά κυρίως για το σκάνδαλο.
Για την υπόθεση πιστεύουμε ότι θα ακολουθήσει αίτημα, κατά τη διαδικασία κοινοβουλευτικού ελέγχου, να προσκομίσει η διοίκηση του ΤΤ, την απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, με την οποία εγκρίθηκε η μίσθωση του συγκεκριμένου χώρου της πεθεράς του κ.Α.Παπανδρέου. Αν υπάρχει απόφαση Δ.Σ. !!!

8 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Το σενάριο είναι για Χόλιγουντ.

ANNA FLO είπε...

χαχαχαχα αν παρεπιπτόντως μάθεις ότι το σενάριο που λέει ο πρώτος φίλος θα γυριστεί ταινία στο Χόλιγουντ να μου το πεις....θα τη δω οπωσδήποτε!!!!!!!!!!!
Καλησπέρα Δημήτρη

zeidoron dtsoukas είπε...

Κωστή μου δεν είναι σενάριο,δυστυχώς είναι μια ακόμα θλιβερή πραγματικότητα για το πως λειτουργούν οι παρέες στην Ελλάδα!
Το ίδιο το ΤΤ λέει ότι έχει τρία υποκαταστήματα στον ίδιο δρόμο και μάλιστα σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων μεταξύ των,το οποίο ΤΤ έχει ζημιές μισό δισ. ευρώ.
Κατά σύμπτωση δε το νέο υποκατάστημα ανήκει στην πεθερά του πρωθυπουργικού αδερφού!!!!!
Ξέρεις φαντάζομαι πόσα καταστήματα στους κεντρικούς δρόμους όλων των πόλεων παραμένουν ξενοίκιαστα.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αννα μου ισχύει και για σένα η απάντηση που γράφω στο φίλο Κωστή!
Δεν πρόκειται για σενάριο αλλά για πραγματικά γεγονότα,ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά στο ρεπορτάζ και θα δεις ότι τα στοιχεία είναι από τη σελίδα του ΤΤ.
Λες να είναι σύμπτωση το ότι το κατάστημα ανήκει στην συγκεκριμένη κυρία;και τι χρειάζεται και τρίτο ΤΤ στον ίδιο δρόμο σε απόσταση 500 μέτρων από ζημιογόνο επιχείρηση;
Να 'σαι καλά,καλή εβδομάδα!

ANNA FLO είπε...

Κι όμως Δημήτρη...μόνο το μυαλό ενός ευφάνταστου συγγραφέα θα μπορούσε να δημιουργήσει τέτοιο σκάνδαλο μεσούσης της πτώχευσης της χώρας!!!!!!!!
Καλό σου βράδυ

zeidoron dtsoukas είπε...

Αννα μου "...μεσούσης της πτώχευσης της χώρας!!!!!!!!",όχι της παρέας που με τα ψέματα καβάλησε την εξουσία!
Δεν τους νοιάζει τίποτα,είναι βέβαιοι πως δεν πρόκειται να τιμωρηθούν ποτέ όπως δεν τιμωρήθηκαν και οι προηγούμενοι απ' αυτούς.
Τέρμα μόνο με βρεγμένη σανίδα μπορεί να καταλάβουν!
Καλό βράδυ επίσης.

Ανώνυμος είπε...

Έγινε πάλι η μεγάλη αποκάλυψη : Το ταχυδρομικό ταμιευτήριο πέτυχε μείωση μισθώματος σε ένα από τα ακίνητα που νοικιάζει και επειδή ένας από τους 10 συνιδιοκτήτες είναι πεθερά του αντρικού Παπανδρέου… έβγαλαν λαβράκι ! Έλεος με τα λαγωνικά γράφουν σε blog με στόχο όχι την ενημέρωση αλλά την παραπληροφόρηση …έχουν πάρει όλοι ένα πληκτρολόγιο και όποιον πάρει ο χάρος !
Τυχαίνει να ξέρω ότι στο επίμαχο ακίνητο της Θεσσαλονίκης εκτός από την «πεθερά» πασοκ άλλος συνιδιοκτήτης είναι γιος βουλευτή της νέας δημοκρατίας ταυτόχρονα ένα άλλο ακίνητο που νοικιάζει το ΤΤ στην Κοζάνη ανήκει στον Ορφανό, βουλευτή νέας δημοκρατίας …Θα πρέπει κάποια στιγμή να πάψουμε να τα βλέπουμε όλα πράσινα και μπλε ου το σι άλλος η Ελλάδα μας δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μεγάλο «χωριό» και όπως είθισται όλοι γνωριζόμαστε και όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε για την αλλαγή

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε δεν μιλάμε για πράσινους ή μπλε απατεώνες αλλά για τις παρέες,που με τις πλάτες της εκάστοτε εξουσίας λυμαίνονται τον τόπο!
Δεν καταλαβαίνω σε τι φταίνε τα blogs,διαβάσατε κάτι ψευδές;
Δείτε εδώ την απάντηση του ΤΤ για το υπαρκτό θέμα και πως διαψεύδει τις δικαιολογίες του το Κόντρα Τσάνελ!
Συμφωνούμε ότι κάποτε πρέπει ν' αλλάξουμε νοοτροπία αλλά επιμένω να μην καταλαβαίνω σε τι σας ενοχλεί η καταγγελία του συγκεκριμένου θέματος.Να είστε καλά!

Read more: Go to TOP and Bottom