Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ρουλέτα πτώχευσης



Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» σήμερα την Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Ρουλέτα πτώχευσης» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς η παραδομένη άνευ όρων κυβέρνηση ακολουθεί τις επιταγές της τρόικας. Η απειλή για στάση πληρωμών στο εσωτερικό και το σχέδιο για «κούρεμα» και ελεγχόμενη πτώχευση στο εξωτερικό, μετατρέπουν την Ελλάδα σε χώρα φτώχειας και χωρίς κυριαρχία και προκαλούν τριγμούς στο πολιτικό σύστημα. (Σελ. 3-5, 54-55)
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Πληθαίνουν οι φωνές των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που ζητάνε εδώ και τώρα κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, επειδή δεν αντέχουν την πολιτική πίεση να πάρουν πάνω τους τα επώδυνα νέα μέτρα. (Σελ. 6-7)
ΕΛΣΤΑΤ: Αρχίζει να εμφανίζονται στο προσκήνιο και να μπαίνουν στο κάδρο της δικαστικής διερεύνησης οι Masters Chef των Greek Statistics που μας βύθισαν στον πάτο όπου βρισκόμαστε σήμερα. (Σελ. 9)
ΔΕΗ: Άγγλος «ιππότης» εναντίον του προέδρου Αρθούρου σε μια μάχη που έχει ήδη κριθεί καθώς η ΔΕΗ είναι προγραμματισμένο να τεμαχιστεί και να πουληθεί. (Σελ.16-17)
ΕΥΠ: Ιστορίες κατασκοπευτικής τρέλας με σούπερ κατασκόπους που… παρακολουθούν τον εαυτό τους. Τρεις ιστορίες, η κάθε μία χωριστά και πως συνδέονται με μηχανισμούς μυστικών υπηρεσιών, ή κατασκόπους…(Σελ. 48-49).

2 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Μέτρα δυσβάστακτα και φως δεν φαίνεται από πουθενά!!!!!!!!!
Μας ξετινάζουν Δημήτρη και ως πολίτες αλλά και ως χώρα!!!!!!!!!!
Καλημέρα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Δυστυχώς έτσι είναι Αννα μου!
Πείστηκαν και οι πλέον δύσπιστοι πια ότι υπάρχει σχέδιο εξόντωσης της Ελληνικής κοινωνίας κι όχι διάσωσης της χώρας αφού τα μέτρα δεν αποδίδουν!
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί τους ανεχόμαστε και εμείς και οι ίδιοι οι Βουλευτές τους!
Καλημέρα και ψυχραιμία,να 'χουμε τουλάχιστον την υγεία μας!

Read more: Go to TOP and Bottom