Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Η Νέα Ελλάδα καταθέτει μήνυση για εσχάτη προδοσία εναντίον της κυβέρνησης!


Ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.00μμ, ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Ηλίας Μαρκόπουλος καταθέτει ΜΗΝΥΣΗ (Μηνυτήρια Αναφορά) με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ως Πολιτική Αγωγή, εναντίον της Κυβέρνησης Γεωργίου Παπανδρέου και των μελών της Γ. Παπακωνσταντίνου, Ευ. Βενιζέλου, Ανδ. Λοβέρδου, Χ. Παπουτσή, Α. Διαμαντοπούλου, Θ. Πάγκαλου, του αδερφού του πρωθυπουργού Ανδρ. Παπανδρέου και τους συμμετέχοντες στην εταιρεία Institute for Climate and Energy Security στην Ελβετία για τον βρόμικο ρόλο τους στη λεηλασία της Ελλάδας και επίσης κατα παντός υπευθύνου για την αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων για το έλλειμα του 2009 με βάση τις καταγγελίες της καθηγήτριας Οικονομετρίας κας Ζωής Γεωργαντά και των άλλων τεσσάρων αποπεμφθέντων μελών της Επιτροπής.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ επίσης θα προσφύγει στο Ευρωπαικό δικαστήριο για την ίδια υπόθεση εντός της επόμενης εβδομάδας κινούμενη εναντίον του κ. Ραντερμάχερ της EuroStat καθώς και του νύν προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ κυρίου Γεωργίου για συνενοχή και ηθική αυτουργία.

Θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις στον Τύπο και στα ΜΜΕ, αλλά μιας και πολύ φοβούμαστε οτι και πάλι οι ανακοινώσεις μας αυτές θα πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων, θα γίνει αναδημοσίεση του σχετικού email που θα έχει σταλεί απο τα γραφεία μας καθώς και τους αποδέκτες του email, για να αποκαλυφθεί επιτέλους ο βρώμικος ρόλος τους.

Η αναγέννηση της πατρίδας μας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, αν δεν πληρώσουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ για το ξεπούλημά της!

Απο το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


http://logioshermes.blogspot.com/

2 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Καλησπέρα Δημήτρη μου .
Ή άρχισαν τα όργανα , ή εμείς θ’ αρχίσουμε σιγά-σιγά να σαλτάρουμε.

Καλέ το είδες αυτό ;;; http://www.ellasneverdie.org/2-7-trillion-for-gr eece.html
Εις αύριο τα σπουδαία.

zeidoron dtsoukas είπε...

Λυγερή μου το θέμα παρότι παλιό ήρθε στην επιφάνεια χτες το βράδυ από το zougla.gr(http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=382557&cid=6)
Προσωπικά το θεώρησα αστείο αν και έχουν ενημερωθεί άπαντες γι' αυτήν την περίεργη υπόθεση που ξεκινάει το 1904.
Δεν ασχολήθηκα διότι στο τέλος του άρθρου υπάρχει το παρακάτω κείμενο από το οποίο φαίνεται πως δεν υπάρχει ψητό:"Το σκεπτικό των μελών της «END» αλλά και της οικογενείας Σώρρα είναι ξεκάθαρο. Η αξία των 4 μετοχών επαρκεί για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους αλλά και του σωρευμένου χρέους σε τράπεζες των ελλήνων πολιτών αλλά και για την ύπαρξη ενός μεγάλου αποθεματικού για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Είναι προφανές πώς το τραπεζικό σύστημα της χώρας αλλά και το ευρωπαϊκό στο σύνολο του δεν είναι σε θέση να αποπληρώσει στο σύνολο του αυτό το ποσό που συνεπάγεται η αξία των μετοχών. Τι μένει λοιπόν; Ο συμβιβασμός ή αλλιώς μία συμφωνία ή πιο απλά μία συμπεφωνημένη από όλα τα μέρη Σεισάχθεια (παραγραφή του χρέους).

Ο κ. Γ. Παπανδρέου, ο κ. Αντ. Σαμαράς, ο κ. Ευ. Βενιζέλος και ο κ. Γ. Προβόπουλος είναι πλήρως ενημερωμένοι. Ωστόσο δεν έχει ανιχνευθεί καμία ακόμη αντίδραση τους. Δεν απομένει παρά να πληροφορηθεί τα περί της «Τράπεζας της Ανατολής» και τους αποθεματικού της σε χρυσό, τότε το 1932 και η κυρία Κριστίν Λαγκάρντ.

Ναι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Προκειμένου να γελάσει και το χείλι του κάθε πικραμένου."!!!
-----------------------------
Καλά θα ήταν,αν κι εφ' όσον θέλει η Κυβέρνηση έχει τον ορυκτό μας πλούτο αλλά.... τσιμουδιά!
Να είσαι γερή και δυνατή,καλό ξημέρωμα!

Read more: Go to TOP and Bottom