Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Bέρα στο δεξί

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 1η Σεπτεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο:  «Bέρα στο δεξί» και ρεπορτάζ για το πώς η εγχώρια διαπλοκή και οι Ευρωπαίοι πιέζουν για συναίνεση. Πρώτη επιλογή η συγκυβέρνηση χωρίς εκλογές. Ο Παπανδρέου προτιμά αρραβώνα με τον Σαμαρά αντί για… μονόπετρο στον Βενιζέλο. (Σελ. 4-5)
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Βαλτωμένη η κυβέρνηση, με τον πρωθυπουργό απαθή να παρακολουθεί την αλληλο-σφαγή των υπουργών και να επιχειρεί ακόμη μια φυγή προς τα εμπρός μέσω δημοψηφισμάτων και πολιτικής επανίδρυσης του ΠΑΣΟΚ. (Σελ. 10-11)
ΝΔ: Την ίδια ώρα στη Συγγρού τα όνειρα θερινής νυκτός περί πρωθυπουργίας διαμορφώνουν την τακτική και τις επιλογές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. (Σελ. 12)
ΑLPHA-EUROBANKΗ επόμενη μέρα στο τραπεζικό τοπίο, μετά την απορρόφηση της Eurobank από την Alpha. Τι σημαίνει η συμφωνία, ποιες οι συνέπειες και οι παρενέργειες των συνεργειών του νέου σχήματος. (Σελ. 16-18)
«ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ»: Το πρόγραμμα «Ήλιος» και η εγκαθίδρυση αυτόνομων γερμανικών κρατιδίων στη χώρα μας… Τι συζητούν για τη δημιουργία κλειστών φορολογικών παραδείσων και εργασιακής κόλασης. (Σελ. 20-21)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom