Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Απειλεί με μηνύσεις ο Αθανασίου αντί ν' απαντήσει για την "ταμπακιέρα" (βίντεο)


Με μηνύσεις αντί για απαντήσεις απειλεί τώρα ο Χαράλαμπος Αθανασίου, απέναντι στην δημοσιογραφική έρευνα και απόκαλυψη του περιοδικού Hot Doc για το ψευδές πόθεν έσχες, τα πολυτελή ακίνητα και μια καταγγελία απο το καλοκαιρί του 2008 για αδικαιολόγητο πλουτισμό που "θάφτηκε" στα συρτάρια του υπουργείου Δικαιοσύνης, όταν ο ίδιος τότε δίκαζε κόσμο ως ανώτατος δικαστικός.

Ο κ. Αθανασίου επιβάλλεται όχι μόνο ως πολιτικός αλλά ως πρώην
δικαστικός που πρέπει να κριθεί για την διαφάνεια να απαντήσει στο γιατί ενώ διαθετει οίκημα 700 τ.μ δηλώνει 350 τ.μ, να απαντήσει για την παρανόμως κτισμένη πυλωτή του, αλλά και για την ακίνητη περιουσία που απέκτησαν τα παιδιά του ενώ ήταν φοιτητές.

Ο κ. Αθανασίου, δυστυχώς δεν έχει ακόμα κατανοήσει ότι ως πολιτικός ελέγχεται για την νομιμότητα των πράξεων του απέναντι σε επίσημα και δημοσιοποιημένα στοιχεία της ελληνικής Βουλής και ότι ταυτόχρονα οι πολίτες απαιτούν να ξέρουν όλη την αλήθεια. Ο κ. Χαράλαμπος Αθανασίου προφανώς λοιπόν και δεν έχει αντιληφθεί ότι άλλαξε ρόλο και ότι απο πρώην Αεροπαγίτης έγινε πολιτικός και μάλιστα υπουργός Δικαιοσύνης, άρα και θα όφειλε πρώτα να δώσει απαντήσεις και μετά να κάνει αγωγές και μηνύσεις. Το θέμα πια είναι σοβαρό και μείζον πολιτικό, οπότε και καλείται ο κ. Πρωθυπουργός να απαντήσει εξίσου στο γιατί διατηρεί ακόμα τον κ. Χαράλαμπο Αθανασίου σε μια τέτοια νευραλγική θέση όπως αυτή του υπουργού Δικαιοσύνης.

Απάντησεις Αθανασίου με...μηνύσεις και ύβρεις

«Για το HOT DOC και για τον κ. Βαξεβάνη και για τις αθλιότητές του, αλλά και για τις αθλιότητες του ανώνυμου επιστολογράφου δεν θα σας απαντήσω. Αλλά φαντάζομαι να σας δω ως μάρτυρά του στη δίκη η οποία θα γίνει όταν πάμε στη Δικαιοσύνη – γιατί εσείς τα ξέρατε και τα προαναγγέλλατε, όταν τα λέγατε…», ήταν η απάντηση που έδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, στα όσα κατέθεσε εναντίον του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΧΑ, αλλά και στην δημοσιογραφική έρευνα του περιοδικού Hot Doc που κυκλοφορει.



Σε ό,τι αφορά τις διώξεις εναντίον των βουλευτών της Χ.Α. αλλά και του ιδίου, του Ηλία Κασιδιάρη, ο κ. Αθανασίου τόνισε: «Το ξέρετε πολύ καλά κ. Κασιδιάρη ότι εγώ δεν έχω καμία ανάμειξη με τις διώξεις ως υπουργός. Ντροπή να συνεχίζετε να τα λέτε».

To Hot Doc στη Βουλή

"Έχουμε αποκαλύψει επανειλημμένως ότι ο εν λόγω υπουργός συνδέεται με μία σειρά σκανδάλων που έχουν στην κυριολεξία βρωμίσει την πολιτική ζωή της χώρας", υποστήριξε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, αναφερόμενος στον υπουργό Δικαιοσύνης και με αφορμή το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Hot Doc για το ψευδές πόθεν έσχες του κ. Χαράλαμπου Αθανασίου.

Κρατώντας μάλιστα στα χέρια του ο Ηλίας Κασιδιάρης το περιοδικό Hot Doc με την έρευνα για τον πρώην Αεροπαγίτη, το οποίο κατέθεσε και στα πρακτικά της Βουλής των Ελλήνων, μεταξύ αλλων, δήλωσε: "Αν είναι δυνατόν να αποκαλείται αυτός ο άνθρωπος ακόμα υπουργός Δικαιοσύνης, υπουργός δικαστικής εξουσίας, ενδεχομένως. Και απ'οτι διάβαζα μέσα στο άρθρο πήρατε τηλέφωνο και τον δημοσιόγραφο να παραπονεθείτε, δεν ξέρω τι κάνατε", συνδέοντας το εν λόγω γεγονός με εκείνο του πρώην Γάλλου Προέδρου Σαρκοζί και συμπληρώνοντας τα εξής: "Ο Σαρκοζί στη Γαλλία, επειδή έστειλε τον δικηγόρο του για να δει πώς πάει η κατάσταση σε εις βάρος του δίωξη που είχε ασκηθεί, συνελήφθη. Ο εν λόγω υπουργός Δικαιοσύνης που πήρε τηλέφωνο για να δει πώς πάει η κατάσταση, την προϊσταμένη του Πρωτοδικείου, κ. Τσάμη, εν μέσω ανακρίσεως του κ. Μιχαλολιάκου, δεν είναι στη φυλακή. Γιατί έχετε μετατρέψει την Ελλάδα σε μπανανία και έχετε καταλύσει το Σύνταγμα και τους νόμους».





http://www.koutipandoras.gr/

1 σχόλιο:

Polykarpos είπε...

http://olympia.gr/2014/07/05/%CF%80%CF%89%CF%82-%CF%83%CF%84-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%BF/

Read more: Go to TOP and Bottom